Βαξεβάνης στον ρ/σ «Πολίτης» της Κύπρου: Το Μέγαρο Μαξίμου το πολιτικό κέντρο των παρακολουθήσεων

Βαξεβάνης στον ρ/σ «Πολίτης» της Κύπρου: Το Μέγαρο Μαξίμου το πολιτικό κέντρο των παρακολουθήσεων

Τον πολιτικό σεισμό που δημιουργούν οι αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών και ειδικότερα η δημοσιοποίηση της λίστας παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών από το Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται στο επίκεντρο του επιτελικού παρακράτους, αναδεικνύει ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, σε συνέντευξή του στον Πολίτη 107.6 της Κύπρου.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento εξέφρασε την πεποίθηση ότι «το σύστημα Predator ήταν στην υπηρεσία ενός πολιτικού κέντρου που παρακολουθούσε πολίτες, το Μέγαρο Μαξίμου», ενώ προχώρησε στην εκτίμηση ότι η λίστα ονομάτων που δημοσιεύθηκε δεν είναι η μοναδική. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το λογισµικό παρακολούθησης έφτασε στην Ελλάδα από την Κύπρο έπειτα από συµφωνία κορυφής, ενώ σημείωσε πως  άτομα από την Κύπρο που άνοιξαν την πόρτα στην Ελλάδα. Μίλησε για ένα «μαφιόζικο δίκτυο που όταν αποκαλύφθηκε, ο Έλληνας πρωθυπουργός προσπάθησε να το καλύψει». Γι’ αυτό και στην Ελλάδα έκλεισαν γρήγορα την έρευνα της αρμόδιας ερευνητικής επιτροπής, ώστε το θέμα να κλείσει, εξήγησε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Στις επικρίσεις ότι τα όσα δημοσιεύθηκαν δεν είναι τεκμηριωμένα, ο εκδότης της εφημερίδας Documento απάντησε πως τα στοιχεία και οι αποδείξεις υπάρχουν (μηνύματα και διάλογοι) και δείχνουν πως παρακολουθούνται υπουργοί της κυβέρνησης. «Δείχνουν πως υπουργός σκοπεύει να πάρει μίζα από έναν επιχειρηματία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Και στις δύο χώρες υπήρξε προσπάθεια συγκάληψης και συσκότισης των γεγονότων, μια προσπάθεια να μείνουν τα όσα έγιναν στο σκοτάδι», κατέληξε ο Κώστας Βαξεβάνης

Ολόκληρη η παρέμβαση του Κώστα Βαξεβάνη στην «Πρωινή Επιθεώρηση» που μεταδίδεται από τον Πολίτη 107.6 & 97.6:

Διαβάστε επίσης:

Το κυπριακό «κλειδί» που άνοιξε την πόρτα της Ελλάδας για το Predator

Βαξεβάνης από Άρειο Πάγο: «Ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκληματικό εγκέφαλο τον Μητσοτάκη» (Video)

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento

Λίστα Μητσοτάκη: Με ποια στοιχεία βρίσκεται στον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter