Βενιζέλειο: Ένταση κατά την άφιξη Χρυσοχοΐδη – Πανό και συνθήματα από τους γιατρούς για την κατάρρευση του ΕΣΥ (Photos – Videos)

Βενιζέλειο: Ένταση κατά την άφιξη Χρυσοχοΐδη – Πανό και συνθήματα από τους γιατρούς για την κατάρρευση του ΕΣΥ (Photos – Videos)

Δυναμική ήταν η παρουσία των εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης, που υποδέχθηκαν τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κατάρρευσης του ΕΣΥ με υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο εξέφρασαν την οργή τους για την κατάσταση που επικρατεί στην υγειονομική δομή, αλλά και συνολικά στα νοσοκομεία του νησιού. Σύμφωνα με το neakriti.gr, σημειώθηκε ένταση κατά την άφιξη του υπουργού, με τους εργαζόμενους να μπαίνουν στο νοσοκομείο φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

Οι διαδηλωτές θέλησαν να συμμετάσχουν και στη σύσκεψη του υπουργού με τον διοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης, ώστε να κοινοποιήσουν και με αυτόν τον τρόπο τα προβλήματα που επικρατούν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: ΕΣΥ σε… κατάρρευση: Παραιτήθηκε ο διοικητής στο Βενιζέλειο με επιστολή «ράπισμα» προς Χρυσοχοΐδη

Λαοθάλασσα στο Ηράκλειο ενάντια στην κατάρρευση του ΕΣΥ: «Σώστε το Βενιζέλειο» (Photos-Video)

Όσο για τον υπουργό Υγείας, αρκέστηκε σε νέες υποσχέσεις περί ενίσχυσης του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive.gr.

 

Πηγή videos: neakriti.gr.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter