Βιογραφική ταινία για τον συγγραφέα και ακτιβιστή James Baldwin – Με πρωταγωνιστή τον Billy Porter

Βιογραφική ταινία για τον συγγραφέα και ακτιβιστή James Baldwin – Με πρωταγωνιστή τον Billy Porter

Τον Αφροαμερικανό συγγραφέα και ακτιβιστή Τζέιμς Μπόλντουιν (James Baldwin) θα υποδυθεί σε μία βιογραφική ταινία ο βραβευμένος ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας Μπίλι Πόρτερ (Billy Porter).

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του 1994 «James Baldwin: A Biography» με τον ηθοποιό να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον θεατρικό συγγραφέα Ντάν Μακκέιμπ (Dan McCabe). Παράλληλα θα έχει και τον ρόλο του παραγωγού μαζί με την Media Group Pictures του Μπάιρον ‘Αλεν (Byron Allen).

«Το ταλέντο και η δέσμευση του Μπίλι Πόρτερ και του Ντάν Μακκέιμπ να ενισχύσουν την κληρονομιά και τη συνεισφορά του Τζέιμς Μπόλντουιν με αυτή την ξεχωριστή ιστορία είναι ανεκτίμητο και μοναδικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπάιρον ‘Αλεν (Byron Allen) στη δήλωση του.

Σύμφωνα με τον Guardian το πρότζεκτ είναι ένα προσωπικό όνειρο του Πόρτερ ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Αμερικανό συγγραφέα.

Το 2019 είχε συγκινήσει μεταφέροντας τα λόγια του Τζέιμς Μπόλντγουιν στη σκηνή της 71ης τελετής των Βραβείων Emmy κερδίζοντας το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά για τον ρόλο του στο «Pose».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter