Βόλος: Εφιάλτης για 46χρονη – Κύκλωμα την εξέδιδε και την απειλούσε

Βόλος: Εφιάλτης για 46χρονη – Κύκλωμα την εξέδιδε και την απειλούσε

Τον εφιάλτη έζησε στα χέρια κυκλώματος 8 ατόμων μία 46χρονη γυναίκα από τη Γερμανία στον Βόλο. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για Έλληνες υπηκόους ηλικίας από 37 έως 61 ετών, για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το gegonota.news, τον Απρίλιο του 2020 ένας 41χρονος, ήδη κρατούμενος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων σε βάρος της 46χρονης, η οποία είχε επαναπατριστεί, κατάφερε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και, μετερχόμενος απειλές κατά της ζωής της, την εξανάγκασε να μεταβεί σε οικία συγγενικών του προσώπων, στον Βόλο.

Η 46χρονη παρέμεινε για χρονικό διάστημα ενός μηνός, χωρίς να μπορεί να εξέλθει από το σπίτι, διαρκώς φρουρούμενη από τα συγγενικά πρόσωπα του 41χρονου, δεχόμενη παράλληλα απειλές για τη ζωή της.

Στο επίμαχο χρονικό διάστημα η 37χρονη, έχοντας στην κατοχή της το κινητό της παθούσας, προσποιούμενη τη 46χρονη, έστελνε μηνύματα σε φιλικά της πρόσωπα και δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία έπαιρνε η ίδια.

Στη συνέχεια, ο 61χρονος, κατόπιν συνεννόησης με τον 41χρονο, μετέφερε αεροπορικώς την παθούσα στην Αθήνα, όπου την παρέδωσε στον 52χρονο συνεργό τους, ο οποίος αρχικά την εξανάγκαζε καθημερινά σε ερωτική συνεύρεση μαζί του. Αργότερα τη μετέφερε σε οίκους ανοχής, όπου η 46χρονη αναγκαζόταν να εκδίδεται και το σύνολο των εσόδων από τις ερωτικές συνευρέσεις της διαχειριζόταν ο 52χρονος με την 65χρονη.

Στις αρχές του 2021, ο 52χρονος μετέφερε τη 46χρονη σε περιοχή της Θεσσαλίας, όπου από κοινού με τη 40χρονη την εξανάγκαζαν με την απειλή, αλλά και με τη χρήση βίας να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία κανόνιζε ο ίδιος μέσω αγγελιών που είχε αναρτήσει σε πλήθος ιστοσελίδων του διαδικτύου, ενώ διαχειριζόταν και το σύνολο των εσόδων από τα ερωτικά ραντεβού, χωρίς να λαμβάνει η 46χρονη κάποιο μέρος εξ αυτών.

Επιπλέον, στο ίδιο διάστημα ο 52χρονος, έχοντας στη κατοχή του το κινητό τηλέφωνο της παθούσας, έστελνε μηνύματα σε φιλικό της πρόσωπο, όπου προσποιούμενος την παθούσα δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία παραλάμβανε ο ίδιος.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Γιαλιάς: Χωρίς ασφάλεια το βράδυ της μαφιόζικης δολοφονίας – Τα αναπάντητα ερωτήματα

«Χιόνια και μεγάλος όγκος νερού»: Πότε αλλάζει ο καιρός – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ο 50χρονος είχε τραύμα στο κεφάλι – Δίπλα του βρέθηκε σφυρί και μαχαίρι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter