Βόλος: Νεαρός έκλεψε κόσμημα από χρυσοχοείο αλλά μπήκε σε μπελάδες… υπάλληλος ενεχυροδανειστήριου

Βόλος: Νεαρός έκλεψε κόσμημα από χρυσοχοείο αλλά μπήκε σε μπελάδες… υπάλληλος ενεχυροδανειστήριου
Φωτογραφία αρχείου

Στο Αυτόφωρο οδηγείται την Τετάρτη για να δικαστεί ένας 25χρονος που έκλεψε περιδέραιο 500 ευρώ από χρυσοχοείο και το εξαφάνισε, υποστηρίζοντας πως το παρέδωσε σε ενεχυροδανειστήριο.

Σύμφωνα με το Gegonota.news, ο 25χρονος έκλεψε το περιδέραιο από κοσμηματοπωλείο και στη συνέχεια πήγε στο ενεχυροδανειστήριο και ζήτησε εκτίμηση. Αρχικά, έμπαινε και έβγαινε από την πόρτα χωρίς να εξηγεί τι θέλει και στο τέλος ζήτησε εκτίμηση του κοσμήματος από την υπάλληλο.

Εκείνη του ζήτησε ταυτότητα, της απάντησε πως δεν έχει μαζί του και αποχώρησε. Περίπου μια ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τον κοσμηματοπώλη που έπεσε θύμα κλοπής, είδαν όλα τα βίντεο από το κατάστημα και τον δρόμο και τον αναγνώρισαν. Όταν συνελήφθη είχε επάνω του ταυτότητα, αλλά όχι το κόσμημα.

Είπε πως το έδωσε στο ενεχυροδανειστήριο, αλλά η 40χρονη υπάλληλος, που κατηγορείται για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος αρνήθηκε κατηγορηματικά, ότι παρέλαβε το περιδέραιο. «Μόλις του ζήτησα ταυτότητα, έφυγε. Είναι κανόνας. Μόλις έρθει κάποιος για εκτίμηση ζητάμε ταυτότητα. Το είδα το παιδί. Ήταν δυνατόν στην κατάσταση να μην ζητήσω ταυτότητα», είπε και για το εάν υπήρξε ή όχι παραλαβή του κοσμήματος μπορεί να αποδειχθεί από τις κάμερες εντός του ενεχυροδανειστήριου.

Η υπάλληλος μόλις ενημερώθηκε ότι κατηγορείται για κλεπταποδοχή, για ένα κόσμημα που δεν έχει βρεθεί, ζήτησε την δικηγόρο της η οποία μέχρι τις 4 χθες το μεσημέρι δεν είχε παραλάβει ούτε την δικογραφία και ζήτησε προθεσμία για να διεξαχθεί η δίκη σήμερα. Ο 25χρονος κρατείται.

Πηγή: Gegonota.news

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter