Βουλή: Έντρομος ο Αυγενάκης καλεί τους αγρότες σε διάλογο

Βουλή: Έντρομος ο Αυγενάκης καλεί τους αγρότες σε διάλογο

Εμφανώς προβληματισμένος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης,  επιχείρησε από την Ολομέλεια της Βουλής να βάλει φρένο στην κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, καλώντας τους αγρότες σε διάλογο.

Συγκεκριμένα, εν όψει των σημερινών αποφάσεων των αγροτών σε σχέση με την επόμενη μέρα των κινητοποιήσεων τους, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος -όπως αποκάλυψε το Documento- κατασπατάλησε δημόσιο χρήμα για μπεγλέρια, λουλούδια και παρεμβάσεις στο γραφείο του, επισήμανε πως η κυβέρνηση, ο Κυρ. Μητσοτάκη και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι «ανοιχτοί στον διάλογο» με τους αγρότες.

«Τα προβλήματα στη δημοκρατία λύνονται με συναινέσεις και διάλογο» πρόσθεσε, γεγονός που αποτυπώνει και την κυβερνητική αγωνία στην περίπτωση που οι αγρότες πάρουν απόφαση να κατέβουν στην πρωτεύουσα.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Παρασκευή, μετά την ανακοίνωση των ημίμετρων για τους αγρότες, ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως «οι εποχές των λεφτόδεντρων έχουν περάσει» και ότι «δεν θα αναβιώσει το σύνθημα: “όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά”».

Διαβάστε επίσης:

Φόβος στο Μαξίμου για «μπλόκο» από τους αγρότες και τους νέους στις Ευρωεκλογές

Νέο ράπισμα κατά Μητσοτάκη για το Κράτους Δικαίου: Παρέμβαση φον ντερ Λάιεν ζητούν 17 οργανώσεις

Μαξίμου: Παράνομες οι καταλήψεις αλλά συνταγματικά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

ΝΔ: Γκρίνια βουλευτών για τον Αυγενάκη – Κάλυψη από το Μαξίμου

Αγρότες και φοιτητές γκρεμίζουν το 41%

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter