Βουλή: «Οσμή συγκάλυψης» βλέπει ο Κρ. Αρσένης πίσω από τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό

Βουλή: «Οσμή συγκάλυψης» βλέπει ο Κρ. Αρσένης πίσω από τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό

Την ανησυχία του για το ενδεχόμενο συγκάλυψης της υπόθεσης του Κολωνού που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο Κρίτων Αρσένης, τονίζοντας πως αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε «θα σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση φτάνει πολύ ψηλά».

Δείτε επίσης: Κολωνός: Έρχονται και άλλα εντάλματα σύλληψης – Πληροφορίες για πρόσωπο «κλειδί»

«Η μητέρα που κατήγγειλε τον βιασμό βρίσκεται στην φυλακή» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε πως ανησυχεί διότι «αυτό που βγαίνει σαν εικόνα προς τα έξω είναι οσμές συγκάλυψης».

«Συγκάλυψη είναι όταν έχεις ένα σκάνδαλο στα χέρια σου και μπορεί να υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα. Έχουμε έναν άνθρωπο που έως πρόσφατα λέγανε ότι προσπαθούν να της κλείσουν στόμα και τώρα η μητέρα είναι στη φυλακή» επισήμανε, υπογραμμίζοντας πως θέλει προσοχή η διαχείριση της οικογένεια που έχει 8 παιδιά.

Επανέλαβε με νόημα πως η μητέρα «που έφερε την υπόθεση στο φως» είναι κατηγορούμενη και εξήγησε πως σαπίλα δεν είναι μόνο όταν βιάζεται ένα παιδί, αλλά και όταν οι θεσμοί του κράτους «κάνουν στραβά μάτια». «Θα φανεί στην πράξη αν γίνει συγκάλυψη και θα σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση φτάνει πολύ ψηλά» κατέληξε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter