Βούλτεψη για Τέμπη: «Μπαγιάτικο θέμα» και «δήθεν μοντάζ» (Video)

Βούλτεψη για Τέμπη: «Μπαγιάτικο θέμα» και «δήθεν μοντάζ» (Video)
EUROKINISSI

Εντυπωσίασε πάλι χθες η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη. Προσπαθώντας να υπερασπιστεί την κυβέρνηση απέναντι στην αποκάλυψη για το μονταρισμένο ηχητικό του εγκλήματος των Τεμπών, έφτασε να επικαλεστεί τον Γκέμπελς και υποβάθμισε το θέμα σε «μπαγιάτικο» σε τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ.

Σχεδόν σε παραλήρημα το συνέδεσε ακόμη και με την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. «Δεν περίμεναν να περάσει»

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Βλέπω κύριε Οικονόμου ότι δεν περίμεναν ούτε να περάσει η εθνική εορτή όπου χρειάζεται εθνική ομοψυχία στη πράξη για να παρουσιάσουν το μπαγιάτικο θέμα, το περσινό. Θα μπαγιάτευε δηλαδή πολύ αν έμενε άλλη μια εβδομάδα να περάσει η σημερινή ημέρα εθνικής εορτής;»

Το μοντάζ το ονόμασε «αποσπάσματα». Δεν απάντησε πώς τα ΜΜΕ είχαν το μονταρισμένο ηχητικό, πριν πάρει το αυθεντικό η αστυνομία και γιατί ο πρωθυπουργός και υπουργοί χρησιμοποιούσαν τους δημοσιευμένους διαλόγους για να τονίσουν το αφήγημα του «ανθρώπινου λάθους» και καμίας άλλης ευθύνης.

Σύνδεσε το θέμα και με τις Ευρωεκλογές: «Πήγαν στις εκλογές του 2019 με τη Novartis θεωρία συνομωσίας και σκευωρία, πήγαν στις εκλογές του 2023 με το Pretador. Τώρα, δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα πρέπει να πάνε με κάτι έχουν βγάλει όλα τα μπαγιάτικα θέματα για να πάνε με τα μπαζώματα και το μοντάζ».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ταμήλος: Διαγράφεται από τη ΝΔ μετά τις απίστευτες δηλώσεις του για το έγκλημα των Τεμπών – Τι είχε πει (Ηχητικό)

Φάμελλος: «Ξεχείλισε το ποτήρι το οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών» (Video)

ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση Μαρινάκη στο Documento: «Δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη σχέση εταιρειών χειραγώγησης με τη ΝΔ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter