Βραχιόλι – κολλητική ταινία αξίας… 3.000 ευρώ (Video)

Βραχιόλι – κολλητική ταινία αξίας… 3.000 ευρώ (Video)

Αξεσουάρ με τη μορφή κολλητικής ταινίας που κοστίζει 3.000 ευρώ λανσάρει ο ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga. Συγκεκριμένα, στην πρόσφατη εβδομάδα μόδας του Παρισιού, η Balenciaga παρουσίασε ένα νέο αξεσουάρ που θυμίζει βραχιόλι σε σχήμα κολλητικής ταινίας.

Το αξεσουάρ αποτελείται από ένα κυκλικό χαρτόνι, στο οποίο εμφανίζεται το λογότυπο Balenciaga Adhesive. Ο ισπανικός οίκος μόδας δέχεται σκληρή κριτική καθώς «έβγαλε από τα ρούχα τους» όσους το είδαν ήταν η τιμή του, η οποία φτάνει τις 3.000 ευρώ, ωστόσο… το αξεσουάρ φαίνεται πως ήδη ξεπουλάει.

«Πραγματικά, το επίπεδο βλακείας των ανθρώπων έχει φτάσει στο ταβάνι. Ο οίκος Balenciaga λάνσαρε ένα βραχιόλι, το οποίο είναι ένα ρολό κολλητικής ταινίας, κοστίζει μια περιουσία και εξαντλήθηκε στα κοσμηματοπωλεία. Εδώ το πρόβλημα δεν είναι η εταιρεία, αλλά οι ανεγκέφαλοι που αγοράζουν το προϊόν», έγραψε ένας χρήστης στο X (πρώην Twitter), ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Περίμενε… Μου λες ότι o Balenciaga κυκλοφόρησε ένα βραχιόλι που μοιάζει με ρολό διάφανης ταινίας και το πουλάνε πάνω από 3000 ευρώ;».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter