Βρετανία: Ο Σούνακ προκηρύσσει πρόωρες εκλογές για τον Ιούλιο (LIVE)

Βρετανία: Ο Σούνακ προκηρύσσει πρόωρες εκλογές για τον Ιούλιο (LIVE)

Κίνηση-έκπληξη από τον Ρίσι Σούνακ, το κόμμα του οποίου υπολείπεται 20 μονάδων από τους Εργατικούς στις δημοσκόπησεις, καθώς φέρεται ότι θα προκηρύξει το απόγευμα της Τετάρτης 22/5 αιφνιδιαστικά πρόωρες εκλογές για τον Ιούλιο, δήλωσαν ανώτερες πηγές στον Guardian.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός πρόκειται να ανακοινώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στις αρχές του καλοκαιριού, με τις εικασίες να αναφέρουν ότι θα διεξαχθούν στις 4 Ιουλίου, έχοντας υποστηρίξει ότι ο πληθωρισμός έχει επανέλθει υπό έλεγχο και η οικονομία βελτιώνεται, αναφέρει το βρετανικό μέσο.

Ο Σούνακ δεν κατόρθωσε να καταλαγιάσει τις φήμες ότι ενδέχεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, αφού υπουργοί της κυβέρνησης ακύρωσαν εκδηλώσεις και ανέβαλαν ταξίδια τους στο εξωτερικό για να συμμετάσχουν σε μια κυβερνητική συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται, πως ο Λόρδος Κάμερον διέκοψε ταξίδι του στην Αλβανία για να επιστρέψει για τη συνεδρίαση του υπουργικού ενώ ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε μια εμφάνιση στο ITV την Πέμπτη 22/5.

Καθώς οι Εργατικοί προηγούνται περίπου 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, ο Κιρ Στάρμερ θα προσπαθήσει να αναλάβει την εξουσία για τους Εργατικούς μετά από 14 χρόνια διακυβέρνησης από τους Συντηρητικούς.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Χατζηδάκης: «Δεν μειώνουμε το ΦΠΑ στα τρόφιμα, γιατί δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε την κατανάλωση»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βορίδη: Αραδιάζει ένα σωρό ψέματα, δεν γίνεται πιστευτός από κανέναν

Νέα αποκάλυψη Πολάκη: «Επιτελική» απόπειρα σε διαγωνισμό για κάμερες μέσω Ταμείου Ανάκαμψης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter