Βρυξέλλες: «Μιλήσαμε με τους παίκτες, αποφασίσαμε τη διακοπή του ματς από σεβασμό στη ζωή»

Βρυξέλλες: «Μιλήσαμε με τους παίκτες, αποφασίσαμε τη διακοπή του ματς από σεβασμό στη ζωή»

Την απόφαση διακοπής της αναμέτρησης Βέλγιο – Σουηδίας για τα προκριματικά του Euro 2024 λόγω της φονικής επίθεσης στις Βρυξέλλες, σχολίασε ο πρόεδρος της σουηδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Φρέντερικ Ράινφελντ.

Ο Ράινφελντ επεσήμανε ότι η απόφαση για διακοπή του ματς ελήφθη έπειτα από σύντομη συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του Βελγίου, «από σεβασμό στη ζωή και την ασφάλεια».

«Είναι τρομερό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο οπαδοί μας που σκοτώθηκαν κοντά στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε τι συνέβη, δεν ξέρουμε αν κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη. Τόσο η σουηδική όσο και η βελγική ομάδα πήραν την απόφαση να μην συνεχίσουν τον αγώνα και νομίζω ότι πρέπει να γίνει σεβαστό. Στα μισά του αγώνα οι παίκτες ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί, σε καταστάσεις όπως αυτή χρειάζονται πάντα λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση.

Μιλήσαμε με τους παίκτες και πολύ γρήγορα πήραμε την απόφαση να μην παίξουμε. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση. Μια επιλογή που πήραμε από σεβασμό στη ζωή και την ασφάλεια», δήλωσε ο πρόεδρος της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης: Οριστική διακοπή του αγώνα Βέλγιο – Σουηδία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter