«Βυθίστηκε» τμήμα παραλίας στη Βόρεια Εύβοια μετά τον σεισμό στην Αταλάντη (Video – Photos)

«Βυθίστηκε» τμήμα παραλίας στη Βόρεια Εύβοια μετά τον σεισμό στην Αταλάντη (Video – Photos)
Πηγή φωτογραφίας: diavlosnews.gr

Υποχώρησε τμήμα της ακτογραμμής στην παραλία Μύλος στα Γιάλτρα Αιδηψού μετά τον σεισμό στην Αταλάντη, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Αττική.

«Ένα περίεργο φαινόμενο αναρτήθηκε στην Αιδηψό στην Εύβοια όπου υποχώρησε ένα τμήμα της ακτογραμμής με τον σεισμό, βέβαια είναι ένα δευτερογενές φαινόμενο όπου με την αστάθεια που υπήρχε και με τη δόνηση είχαμε απόσπαση ενός τμήματος της ακτής, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο», ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέκκας.

«Η παραλία του Μύλου δεν υπάρχει πλέον όπως την ξέραμε… Μετά τον σεισμό άνοιξε πιθανόν ρήγμα που κατάπιε το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας», αναφέρει η ευβοϊκή ιστοσελίδα diavlosnews.gr περιγράφοντας το περίεργο φαινόμενο που σημειώθηκε μετά τη σεισμική δόνηση των 4,8 Ρίχτερ στην Αταλάντη.

«Συντονισμένα με τον λιμενάρχη Λ. Αιδηψού και μετά από επικοινωνία μας με το ΙΓΜΕ ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη ρήγματος και την πιθανή υποθαλάσσια κατολίσθηση των αποθέσεων άμμου. Οι υπηρεσίες θα κάνουν αυτοψία τις επόμενες ημέρες» ανέφερε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς.

Η ιστοσελίδα diavlosnews.gr ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες από την παραλία:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter