Χαλκιδική: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για να κάνουν έξωση -ξανά- σε 82χρονο με αναπηρία (Video)

Χαλκιδική: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για να κάνουν έξωση -ξανά- σε 82χρονο με αναπηρία (Video)

Ακόμα μία έξωση από το σπίτι που πέρασε μια ολόκληρη ζωή βίωσε σήμερα ο συνταξιούχος Θεόφιλος Τζοχουνίδης και η οικογένειά του, έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Μετά από την έξωση η οικογένεια δεν το έβαλε κάτω και μπήκε ξανά στο σπίτι. Μάλιστα, στις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν και αυτή τη φορά και μεταδόθηκαν μέσω του Facebook από την οικογένεια, η κόρη του συνταξιούχου ακούγεται να ενημερώνει τους αστυνομικούς για τα προβλήματα υγείας του Θ. Τζοχουνίδη και για την αιμοκάθαρση στην οποία υποβάλλεται.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Νοεμβρίου, η αστυνομία είχε πετάξει ξανά έξω απ’το σπίτι του τον 82χρονο στα τέλη Νοεμβρίου και είχε αναγκαστεί να περάσει τη νύχτα σε μια αυτοσχέδια καλύβα μέσα στο κρύο, παρά την ηλικία και τα προβλήματα υγείας του.

Διαβάστε σχετικά: Εικόνες ντροπής στη Χαλκιδική: Τον έβγαλαν από το σπίτι του και θα περάσει τη νύχτα στο κρύο, μετά την έξωση (Photos)

Χαλκιδική: Η αστυνομία πέταξε 82χρονο με αναπηρία έξω απ’το σπίτι του, μέσα στο κρύο (Video)

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, εναντίον του Θ. Τζοχουνίδη και τα οποία έχουν κατατεθεί από το άτομο που αγόρασε το σπίτι στον πλειστηριασμό. Ταυτόχρονα αναμένεται η απόφαση από δικαστήριο του Πολυγύρου των κυρίως ασφαλιστικών που έχει καταθέσει ο Θ. Τζοχουνίδης κατά της διαταγής πληρωμής σε μια διαδικασία που έλαβε κανονικά χώρα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Έτσι, παρά το θολό τοπίο που διαμορφώνεται με διάφορες δικαστικές διαδικασίες να εκκρεμούν και παρά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο συνταξιούχος, το ελληνικό κράτος με δικαστικούς επιμελητές και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υλοποίησε για απόπειρα έξωσης, η οποία και πάλι ανατράπηκε.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Γενιδούνιας: Πάμε όπου θέλει να συνομιλήσουμε ο κ. Μαρκόπουλος

Θεσσαλονίκη: Άγριες αποδοκιμασίες κατά Φλωρίδη – Βαρτζόπουλου για τα απογευματινά χειρουργεία – «Υγεία, Παιδεία δεν είναι εμπορεύματα» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter