Χαμός με τη Βραζιλιάνα πολιτικό και το βαθύ ντεκολτέ στην ορκωμοσία της (Photos)

Χαμός με τη Βραζιλιάνα πολιτικό και το βαθύ ντεκολτέ στην ορκωμοσία της (Photos)

Η Βραζιλιάνα πολιτικός Ana Paula da Silva σίγουρα ήθελε να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της κατά την τελετή ορκωμοσίας της για το λόγο αυτό αποφάσισε να βάλει κάτι πιο… ανάλαφρο.

Συγκεκριμένα, η Ana Paula da Silva γνωστή και ως Paulinha στους φίλους της, εξελέγη πρόσφατα στην Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στην Βραζιλία. Όταν ήρθε η ώρα της ορκωμοσίας επέλεξε να φορέσει κάτι εντυπωσιακό, κάτι που θα τους άφηνε όλους άναυδους, όπως και έκανε. Έβαλε ένα κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ που αποκαλύπτει μεγάλο μέρος του στήθους της.

Η Da Silva, είχε υπηρετήσει στο παρελθόν για δύο θητείες ως δήμαρχος και θεωρείται από πολλούς το «ανερχόμενο αστέρι» της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Η προκλητική της αυτή εμφάνιση δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων και θετικές και αρνητικές. Τελικά, η ίδια αποφάσισε να μιλήσει για τις στιλιστικές της απόψεις λέγοντας:

«Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης», είπε μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Οι γυναίκες είναι πια κομμάτι της πολιτικής σκηνής και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να συζητήσουμε με τους συναδέλφους μου» κατέληξε.

_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter