Χαμός στο Λούβρο – Άνδρας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα πέταξε τούρτα στον πίνακα της Μόνα Λίζα (Video)

Χαμός στο Λούβρο – Άνδρας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα πέταξε τούρτα στον πίνακα της Μόνα Λίζα (Video)

Χάος προκλήθηκε στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι όταν ένας άνδρας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα πέταξε τούρτα στο πιο διάσημο έκθεμα του μουσείου, στον πίνακα της Μόνα Λίζα.

Ο άνδρας από τη Γαλλία μεταμφιέστηκε σε γυναίκα κάθισε σε αναπηρικό αμαξίδιο, για να μην κινήσει υποψίες, και επισκέφθηκε το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Ξαφνικά σηκώθηκε από το αμαξίδιο και πέταξε τούρτα στο αριστούργημα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Εικόνες και βίντεο δείχνουν το προστατευτικό που περιβάλει τον διάσημο πίνακα της Μόνα Λίζα «λερωμένο» με λευκή κρέμα ή σαντιγί.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, το προσωπικό ασφαλείας του μουσείου έτρεξε αμέσως και απομάκρυνε τον άνδρα από την αίθουσα, ενώ ο κόσμος τριγύρω συνέχιζε να φωτογραφίζει και να τραβάει βίντεο από το παράξενο περιστατικό. Ευτυχώς, το συμβάν έληξε γρήγορα, και χωρίς την παραμικρή ζημιά για τον πίνακα, ο οποίος καθαρίστηκε άμεσα.

Αναρτήσεις στα social media αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του δράστη είχε πιθανώς «ακτιβιστικά κίνητρα», και ότι ο στόχος του ήταν να διαμαρτυρηθεί για την καταστροφή του πλανήτη.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter