Χανιά: Επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο σε συναδέλφους του – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το θύμα

Χανιά: Επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο σε συναδέλφους του – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το θύμα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων από άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης σε ξενοδοχείο του Πλατανιά, όπου διαμένουν εργαζόμενοι σε Σκανδιναβική εταιρία.

Σύμφωνα με το neakriti ένας 35χρονος Σουηδός, επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν ομοεθνή του και σε έναν Φινλανδό, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα, με τον ίδιο να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Θύματα είναι ένας 48χρονος από τη Σουηδία κι ένας 42χρονος από τη Φινλανδία, που έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον 35χρονο. Οι κηλίδες αίματος, τόσο στον αύλιο χώρο του ξενοδοχείου στον Πλατανιά όπου διαμένουν, όσο και στη σκάλα και τους εξωτερικούς διαδρόμους, μαρτυρούν πως ο δράστης επιτέθηκε με μανία στα θύματα του και σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, κινήθηκε χωρίς δισταγμό.

Όλα συνέβησαν στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα. Ένοικοι του ξενοδοχείου που παρακολουθούσαν από δωμάτιο του πρώτου ορόφου είδαν τον 35χρονο να παρενοχλεί μια κοπέλα στο δρόμο. Σύμφωνα με τους ίδιους, όταν ο 48χρονος και ο 42χρονος προσπάθησαν να τον αποτρέψουν, εκείνος φέρεται να ανέβηκε στο δωμάτιο του, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να επιτίθεται και στους δύο με μανία.

Λίγο αργότερα άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. Ο Σουηδός έφερε τραύματα στον θώρακα, ενώ από τις μαχαιριές υπέστη ρήξη σπληνών και διαφράγματος και υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική. Εκτός κινδύνου αλλά με ένα βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική ο 42χρονος Φινλανδός, ο οποίος επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε περισσότερα: Μαφία εφοριακών εκβιάζει επιχειρηµατίες

Η μαφία της ΑΑΔΕ και στη Χαλκίδα: Πώς η ΕΛΑΣ ξεσκέπασε το κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες – Επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του Documento

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ραγδαίες εξελίξεις για ενημέρωση Ανδρουλάκη από την ΑΔΑΕ

Επιμένει ο Χατζηδάκης: «Δεν μειώνουμε το ΦΠΑ στα τρόφιμα, γιατί δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε την κατανάλωση»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βορίδη: Αραδιάζει ένα σωρό ψέματα, δεν γίνεται πιστευτός από κανέναν

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter