Χανιά: Ταυτοποιήθηκε η διαμελισμένη σορός που είχε βρεθεί σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Χανιά: Ταυτοποιήθηκε η διαμελισμένη σορός που είχε βρεθεί σε εργοστάσιο ανακύκλωσης
Πηγή: zarpanews.gr

Ταυτοποιήθηκε, όπως φαίνεται, η διαμελισμένη σορός στα Χανιά, μέλη της οποίας βρέθηκαν σε σακούλες σκουπιδιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην ΔΕΔΙΣΑ.

Όπως αναφέρει το Neakriti.gr, οι Αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι το τεμαχισμένο πτώμα ανήκει σε έναν 26χρονο Πακιστανό που διέμενε στο Ρέθυμνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, του οποίου το κεφάλι που βρέθηκε πρώτο, τεμαχίστηκε στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, απορρίφθηκε σε κάδους ανακύκλωσης και μέσω αυτών μεταφέρθηκε στα Χανιά.

Παράλληλα, λέγεται ότι η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

Τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν πρώτη φορά στις 19 Ιουλίου όταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ είδαν μια σακούλα με ένα κεφάλι που κατ’ εκτίμηση του ιατροδικαστή ανήκε σε άνδρα που φέρεται να είχε πεθάνει κατά προσέγγιση 10 ημέρες πριν καθώς οι αλλοιώσεις ήταν μεγάλες και η διαδικασία της αποσύνθεσης είχε επιταχυνθεί λόγω του καύσωνα που επικρατούσε.

Διαβάστε επίσης: Χανιά: Νέα στοιχεία στο φρικτό έγκλημα με το τεμαχισμένο πτώμα – Τα σημεία «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter