Χανιά: Νέα στοιχεία στο φρικτό έγκλημα με το τεμαχισμένο πτώμα – Τα σημεία «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Χανιά: Νέα στοιχεία στο φρικτό έγκλημα με το τεμαχισμένο πτώμα – Τα σημεία «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης
Φωτογραφία: Zarpanews.gr

Ένα απίστευτο θρίλερ είναι σε εξέλιξη στα Χανιά στον απόηχο της φρικτής δολοφονίας αλλά και τον τεμαχισμό ενός άνδρα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Χανίων όταν εργαζόμενοι στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ, βρήκαν σε σακούλα ένα ανθρώπινο κρανίο.

Σύμφωνα με το Zarpanews.gr, το θύμα είναι ένας 30χρονος Ινδός ενώ, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας μέσα στην ίδια σακούλα με το κεφάλι, βρέθηκαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την συγκεκριμένη περιοχή.

Ως προς τον χρόνο τέλεσης αν και αρχικά εκτιμήθηκε ότι μπορεί να είναι και ένα δεκαήμερο πριν, το πιθανότερο είναι να μην ξεπερνά τις 5-7 μέρες όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση και με βάση αυτό, από μεριάς ΔΕΔΙΣΑ γίνεται προσπάθεια να ιχνηλατηθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο βρήκαν και άλλα μέρη του σώματος. Αυτή τη φορά εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα.

Όχι εξαφανισμένος

Στο μεταξύ, οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην ινδική κοινότητα του Ρεθύμνου, η οποία αριθμεί περίπου 800 μέλη που απασχολούνται σε αγροτικό τομέα και σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος ενώ έχουν έρθει σε επαφή και με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν προσλάβει προσωπικό από άλλες χώρες (Μπαγκλαντές, Πακιστάν) χωρίς όμως να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια εξαφάνιση. Ακόμα πιο δύσκολη πάντως θα κάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, η πιθανότητα ο νεκρός να μην είχε νόμιμα έγγραφα στην Ελλάδα.

Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν και ότι το έγκλημα αφορά μεταξύ τους διαφορά, ενώ το εργαλείο που θα υποδείξει ο ιατροδικαστής ότι πιθανόν χρησιμοποιήθηκε για τον τεμαχισμό του νεκρού, είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες.

Τον πέρασαν για κουκλα

Στο μεταξύ σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι τρεις εργαζόμενοι που βρήκαν το αποκομμένο κεφάλι, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, Κώστα Πατεράκη. Μάλιστα, αρχικά, βλέποντας το μάτι, ο εργαζόμενος σκέφτηκε ότι επρόκειτο για κούκλα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι κάποιος είχε αποκόψει και πετάξει σε κάδο ένα ανθρώπινο κεφάλι ενώ από τα μακρυά μαλλιά αρχικά υπέθεσαν ότι επρόκειτο για γυναίκα.

Λίγο μετά, εντοπίστηκαν και τα κομμένα πόδια του άτυχου Ασιάτη, από το γόνατο και κάτω αλλά και σακούλες με εσωτερικά του όργανα. Ωστόσο, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα τα χέρια, γεγονός που δυσχεραίνει την ταυτοποίηση του νεκρού, καθώς δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα. Πάντως οι ίδιοι εργαζόμενοι ανέφεραν πως λίγο νωρίτερα είχαν περάσει από τον ιμάντα σακούλες κλειστές που ανέδυαν έντονη δυσοσμία οπότε πιθανότητα τα χέρια να έχουν καταλήξει ήδη στον ΧΥΤΥ.

Σημειώνεται ότι εάν τα χέρια ή άλλα μέλη του σώματος απορρίφθηκαν σε πράσινο κάδο, τότε θα κατέληξαν όχι στα Χανιά αλλά στο εργοστάσιο του Αμαρίου.

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κατά καιρούς έχουν βρεθεί επικίνδυνα υλικά αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ξανά και αυτοί οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι πασχίζουν κάθε μέρα και παλεύουν για να κρατούν την πόλη καθαρή και να ανακτούμε υλικά από την ανακύκλωση.» τόνισε ο κ. Πατεράκης, μιλώντας στο ZARPA RADIO 89,6 και στον Δημήτρη Παππά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter