Ξέφυγε (και πάλι) ο Μαρκόπουλος στην Εξεταστική: Στοχοποιεί τον εφέτη – ανακριτή Λάρισας

Ξέφυγε (και πάλι) ο Μαρκόπουλος στην Εξεταστική: Στοχοποιεί τον εφέτη – ανακριτή Λάρισας

Για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών, βάλλοντας κατά του εφέτη – ανακριτή Λάρισας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν στοχοποίησε μάρτυρες αλλά και την ίδια την ευρωπαία εισαγγελέα, Πόπη Παπαδρέου, που εντόπισε αποχρώσες ενδείξεις τέλεσης κακουργηματικής απιστίας για τον Κώστα Καραμανλή.

Αφορμή για τη νέα αντιθεσμική παράκρουση του προέδρου της Επιτροπής ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος απέστειλε αίτημα στην Εισαγγελία για να διαβιβαστεί η δικογραφία για την τραγωδία προκειμένου να μην προκύψουν ελλιπή πορίσματα.

Ειδικότερα, όταν ο κ. Κόκκαλης εγκάλεσε το προεδρείο για την καθυστέρηση της διαβίβασης της δικογραφίας, ο κ. Μαρκόπουλος αντέτεινε πως «μας εγκαλείτε για κάτι που δεν ξέρουμε;». Και αναρωτήθηκε πονηρά αν έχει «ειδικές σχέσεις» ο κ. Κόκκαλης, εννοώντας προφανώς τον εφέτη – ανακριτή.

«Τι παιχνίδια είναι αυτά; Κάνετε μυστική διπλωματία;» συνέχισε να προσβάλλει τον εφέτη – ανακριτή, ενώ μετά τη σύντομη διακοπή της συνεδρίασης ανέφερε στο ίδιο μοτίβο: «Δεν ξέρω ποιες ειδικές σχέσεις έχει ένας βουλευτής Λαρίσης, επαναλαμβάνω Λαρίσης…».

«Συνέλθετε…»

«Κύριε Μαρκόπουλε συνέλθετε» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Κόκκαλης και απευθυνόμενος στον κ. Μαρκόπουλο στον ενικό, συμπλήρωσε: «Προσβάλλεις τον θεσμό της δικαιοσύνης, δεν φταίω αν δεν βλέπετε τα mail σας».

Τότε, ο πρόεδρος βρέθηκε σε νέα έξαρση, κατηγορώντας τον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «καταστρατήγηση της Επιτροπής». «Είστε βαρύτατα εκτεθειμένος, προσβάλλετε τη διαδικασία» είπε και κατηγόρησε τον κ. Κόκκαλη για «μυστικές ενέργειες», οι οποίες προφανώς αφορούν την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

«Ο Χριστός και η Παναγία»

Σε εκείνο το σημείο, ο εισηγητής της πλειοψηφίας, Ιάσωνας Φωτήλλας, το έθεσε πιο ωμά φωνάζοντας: «Το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Τέτοια σχέση έχει ο κ. Κόκκαλης με την Εισαγγελία… Ο Χριστός και η Παναγία».

Δείτε επίσης:

Νέα συγκάλυψη στην Εξεταστική για τα Τέμπη: Απερρίφθη από τη ΝΔ το αίτημα να διερευνηθεί για ψευδορκία ο Καραμανλής

Μαρία Καρυστιανού: Η «μάνα των Τεμπών» που έκανε την Ευρώπη να δακρύσει

Επιζήσας στην Εξεταστική: «Δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας για το πώς δύο τρένα μπαίνουν σε αντίθετη γραμμή»

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταθέσει στην Εξεταστική ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είχε προειδοποιήσει τον Καραμανλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter