Ξεκίνησε η ευρωπαϊκή περιοδεία των Helloween

Ξεκίνησε η ευρωπαϊκή περιοδεία των Helloween

Επόμενος σταθμός το Release Athens, το Σάββατο 17 Ιουνίου 

Από την Ισπανία ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους οι Helloween που το ερχόμενο Σάββατο θα είναι οι headliners της δεύτερης μέρας του φετινού Release Athens Festival. 

Μετά από μια σειρά συναυλιών σε ΗΠΑ και Καναδά οι Γερμανοί ηγέτες του ευρωπαϊκού power metal επέστρεψαν στη Γηραιά Ήπειρο για να ολοκληρώσουν την “United Forces 2022-2023” περιοδεία που περιλαμβάνει εμφανίσεις σε φεστιβάλ αλλά και κάποια μεμονωμένα σόου.

Το περασμένο Σάββατο το επταμελές συγκρότημα ήταν αυτό που έκλεισε την τρίτη και τελευταία ημέρα του Ζ! Live Rock Fest στη Θαμόρα της Ισπανίας και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα, δέκα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του, το διήμερο 9 και 10 Μαρτίου 2013 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Η συναυλία της 17ης Ιουνίου στο Release Athens θα είναι η 13η συνολικά στη χώρα μας, αλλά η πρώτη στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε επί σκηνής τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της σύνθεσης με την οποία οι Helloween έχτισαν τον μύθο τους (Michael Kiske, Kai Hansen, Michael Weikath, Markus Grosskopf), μαζί με τους τρεις που ανέβηκαν και παρέμειναν στο άρμα της “Κολοκύθας” στα χρόνια που ακολούθησαν (Andi Deris, Sascha Gerstner και Dani Löble) συντηρώντας με συνέπεια τον θρύλο.

Μάλιστα η 13η και… τυχερή συναυλία των Helloween στην Ελλάδα συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ που έχει ως τίτλο το όνομά τους και σηματοδότησε την απαρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία του συγκροτήματος. Το ερχόμενο Σάββατο διαχρονικοί ύμνοι όπως τα Eagle fly free, I want out, Ride the sky, Keeper of the seven keys θα παιχτούν ζωντανά μαζί με μεταγενέστερα κομμάτια που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και έγιναν κλασικά (Forever and one, Perfect gentleman, Power), με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό με την κολοκύθα πάνω στην οποία δεσπόζουν τα ντραμς του Dani Löble. Πριν από τους Helloween θα εμφανιστούν οι Jinjer, Beyond the Black και Silent Winter.

Διαβάστε ακόμα: Helloween: Η εκπλήρωση ενός μεγάλου συναυλιακού απωθημένου

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται τηλεφωνικά στο 11876, online στα releaseathens.gr / viva.gr και στα παρακάτω φυσικά σημεία: Καταστήματα  Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης.

Ταυτόχρονα είναι ακόμα διαθέσιμα εκπτωτικά πακέτα διημέρου και τριημέρου για τις metal μέρες του φεστιβάλ με όφελος από 16 μέχρι και 29 ευρώ.

Διήμερες προσφορές:

Helloween, Jinjer, Βeyond the Black, Silent winter (17/6/23, Πλατεία Νερού) + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού) προς 80 ευρώ (κέρδος 16 ευρώ, αρχική τιμή 96 ευρώ).

Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder (27/6/23, Πλατεία Νερού) προς 65 ευρώ (κέρδος 21 ευρώ, αρχική τιμή 86 ευρώ).

Τριήμερη προσφορά:

Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού) + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder (27/6/23, Πλατεία Νερού) + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού) προς 100 ευρώ (κέρδος 29 ευρώ, αρχικη τιμή 129 ευρώ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter