Χωρίς ίχνος μεταμέλειας και με θράσος ο Πέτσας λέει τώρα πως αναφερόταν «στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά»

Χωρίς ίχνος μεταμέλειας και με θράσος ο Πέτσας λέει τώρα πως αναφερόταν «στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά»

Ως μια… «άτυχη στιγμή» χαρακτηρίζει ο Στέλιος Πέτσας τις ντροπιαστικές δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα υποστηρίζοντας με κυνικότητα πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει».

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις πρωινές προκλητικές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1, όπου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών έδειξε την πλήρη αδιαφορία τόσο του ίδιου όσο και της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που αγωνιούν για το κύμα ακρίβειας που πλήττει τη χώρα, ο Στέλιος Πέτσας δίνει τώρα διευκρινήσεις για τις θρασύτατες δηλώσεις του με μια δήλωση – απάντηση προς τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ωστόσο ίχνος μεταμέλειας, χωρίς μια συγνώμη αλλά ρίχνοντας ευθύνες αλλού υπαινισσόμενος πως έγινε αποσπασματική προβολή της φράσης του.

«Σε κάθε περίπτωση, η αποσπασματική προβολή της φράσης μου διαστρεβλώνει την αλήθεια. Είναι προφανές ότι αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά» διευκρινίζει τώρα ο Στέλιος Πέτσας  στο twitter προσπαθώντας να δικαιολογηθεί όπως όπως στο κύμα οργής που ξέσπασε στα social media αλλά και από την αντιπολίτευση.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός στην ερώτηση που δέχτηκε το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αν σκέφτεται η κυβέρνηση κάποια επιχορήγηση κυνικά ομολόγησε πως «το βασικό ζήτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει. Η πορεία όλων μας εξαρτάται από την προσαρμογή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την πρωινή του δήλωση στο 9:30

Διαβάστε επίσης:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter