Χούλιγκαν της Ντινάμο στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση της UEFA – Φόβοι για επεισόδια

Χούλιγκαν της Ντινάμο στην Ελλάδα παρά την απαγόρευση της UEFA – Φόβοι για επεισόδια

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία από την πληροφορία πως περίπου 80 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρά την απαγόρευση που υπάρχει από την UEFA, έχουν καταστρώσει πλάνο για να βρεθούν μέσω Αλεξανδρούπολης στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος του βορρά υποδέχεται την Πέμπτη (14/3) τους Κροάτες στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Η αστυνομία, από την πλευρά της, έχει ως στόχο να κυλήσουν όλα ομαλά και όπως αναφέρει η «Μακεδονία» στην ιστοσελίδα της τα πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο απλά.

Υπενθυμίζεται πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι η ομάδα, οπαδοί της οποίας ενεπλάκησαν με οποαδούς της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου, Μιχάλη Κατσουρή.

Ο λόγος είναι η πληροφορία που υπάρχει και αναφέρει ότι 80 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρά την απαγόρευση που υπάρχει μετά τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο, έχουν καταστρώσει πλάνο για να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης.

Έτσι, στην αστυνομία έχει δοθεί εντολή για προσαγωγές Κροατών, αν φυσικά η πληροφορία ευσταθεί και φτάσουν στην πόλη.

Διαβάστε επίσης:

«Μπαζώθηκε κι αυτό»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια για την πρόταση αθώωσης του Μίχου (Photos)

Ηλιούπολη τράφικινγκ: Ο μαστρωπός αστυνομικός έκανε αναφορά στον ΔΣΑ για τις συνηγόρους του θύματος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter