«Μπαζώθηκε κι αυτό»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια για την πρόταση αθώωσης του Μίχου (Photos)

«Μπαζώθηκε κι αυτό»: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Σεπόλια για την πρόταση αθώωσης του Μίχου (Photos)

Με σύνθημα «μπαζώθηκε και αυτό», διάφορες συλλογικότητες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία, το απόγευμα της Τετάρτης, στα Σεπόλια μετά την πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του Ηλία Μίχου από την κατηγορία του βιασμού και της μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα, σημειώθηκαν επεισόδια δίπλα από το πρώην κατάστημα του Ηλία Μίχου στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα κάλεσε σε συγκέντρωση στις 19:00 στο μετρό Σεπόλια, ενώ για την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί κάλεσμα για μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη, που στηρίζει με την σειρά της το κάλεσμα. «Απαιτούμε να μην γίνει δεκτή η πρόταση της εισαγγελέως. Καμία ανοχή στα κυκλώματα τράφικινγκ και παιδοβιαστών» τονίζεται στη σχετική ανάρτηση.

 

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της μητέρας του κοριτσιού, ενώ, ζήτησε να απαλλαγεί ο Ηλίας Μίχος λόγω αμφιβολιών από τις κατηγορίες του βιασμού και δύο μορφών του αδικήματος της μαστροπείας, ενώ πρότεινε την καταδίκη ακόμη 22 κατηγορουμένων.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Κολωνός: Δικηγόροι 12χρονης για εισαγγελική πρόταση – «Δεν συμπεριλήφθηκαν όλα τα περιστατικά για τον Μίχο»

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία και αθώωση Μίχου για βιασμό προτείνει η Εισαγγελέας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter