Χρόνια πολλά Καφέ…! Γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα καφέ με τον απόλυτα Natural τρόπο (Photos – Video)

Χρόνια πολλά Καφέ…! Γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα καφέ με τον απόλυτα Natural τρόπο (Photos – Video)

Το τραγουδάκι λέει «Κάθε πρωί που κίναγα να πάω στη δουλειά…» και ο υπογράφων συμπληρώνει «παίρνω τον δεύτερο καφέ της ημέρας» πριν ανέβω στο γραφείο. Το «Natural Café» στην οδό Πειραιώς και πιο συγκεκριμένα στον αριθμό 37-39 είναι ο ημερήσιος φύλακας άγγελός μου.

Φωτογραφίες- Video Σπύρος Οικόπουλος

Η παγκόσμια ημέρα καφέ βρήκε την Αθηνά Κυπραίου στον μπουφέ και τη ρωτήσαμε για μυστικό του καλού καφέ. «Το πρώτο και βασικό είναι η ποιότητα του καφέ και φυσικά το χέρι που τον φτιάχνει. Χρειάζεται μεράκι και αγάπη. Βέβαια όσο έμπειρο και να είναι το χέρι, αν η πρώτη ύλη δεν είναι απόλυτης ποιότητας, είναι δύσκολο να βγει σωστό το αποτέλεσμα».

Βλέποντας την Αθηνά να εξυπηρετεί, συνεχίσαμε την κουβέντα μας για την σχέση με τον κόσμο που περνάει καθημερινά. «Το πιο δύσκολο είναι να κερδίσεις τον πελάτη. Η ποιότητα παίζει και εδώ βασικό ρόλο, αλλά πλέον είναι βασικός παράγοντας και η συμπεριφορά. Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν σε καταστήματα που θα βρουν ένα διάσημο χαρμάνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξίσου ποιοτικές επιλογές. Εκεί μπαίνει το θέμα των προσωπικών σχέσεων, γιατί κακά τα ψέματα οι Ελληνες είμαστε του φαίνεσθαι και στον καφέ».

Το ιδιαίτερο του Natural Café είναι ότι δουλεύουν μόνο κορίτσια και η Αθηνά μας είπε για την καθημερινότητα στο κέντρο της πόλης. «Ευτυχώς υπάρχουν πολλά κοπλιμέντα και οι περισσότεροι που έρχονται είναι ευγενικοί. Αυτό ισχύει για όλους τους πολιτισμούς και όλες τις εθνικότητες που υπάρχουν στο κέντρο, καθώς είμαστε σε πολυφυλετικό σημείο. Το καλύτερο που έχω ακούσει είναι από έναν πελάτη με καταγωγή το Μπαγκλαντές, ο οποίος με αποκαλεί πρόεδρο» μας είπε η Αθηνά γελώντας.

Επιστρέφοντας στο γραφείο για να ολοκληρώσω το συγκεκριμένο άρθρο σκεφτόμουν για ακόμα μία φορά, ότι οι θησαυροί στην πόλη είναι αμέτρητοι και το Natural Café με τα κορίτσια είναι ένας από αυτούς. Προσωπικά μιλώντας και αντί επιλόγου, με κρατούν ξύπνιο με τους καφέδες τους και φυσικά χορτασμένο, καθώς στις επιλογές υπάρχουν και τα αγαπημένα μου σάντουιτς, σαλάτες και εννοείται σφολιάτες… και όπως λέει και η επωνυμία του μαγαζιού, φυσικοί, φυσικότατοι χυμοί, για όλους τους όσους επιθυμούν δροσιά, με natural γεύση και ύφος.

Το Doc Food and Drink σας περιμένει στην ομάδα στο Facebook, με τις δικές σας ιδέες, προτάσεις και κυρίως δημιουργίες!

https://www.facebook.com/Natural-caf%C3%A9-100162264787741

Natural Café Πειραιώς 37-39 Αθήνα

https://www.facebook.com/groups/DocFood.Drink/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter