Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα λόγια της Έμμα Στόουν για τον Λάνθιμο – «Είμαι ευγνώμων» (Video)

Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα λόγια της Έμμα Στόουν για τον Λάνθιμο – «Είμαι ευγνώμων» (Video)

Το βραβείο του Α’ Γυναικείου ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ απέσπασε η Έμμα Στόουν για τον ρόλο της «Μπέλα Μπάξτερ» στην ταινία «Poor Things», στη μεγάλη βραδιά της 81ης τελετής για τις Χρυσές Σφαίρες 2024. Υπενθυμίζεται ότι το «Poor Things» απέσπασε το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας/Κωμωδία ή μιούζικαλ.

Διαβάστε επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2024: Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας για το «Poor Things» – Θρίαμβος για τον Λάνθιμο (Photos-Video)

Η ίδια λαμβάνοντας το βραβείο της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Γιώργο Λάνθιμο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την γνωριμία τους.

«Τόνυ σε ευχαριστώ για το σενάριο. Γιώργο δεν ξέρω τι άλλο να σου πω αλλά είμαι απόλυτα  που γνωριστήκαμε. Η Μπέλλα στην ταινία είναι σα να παίζει σε ρομαντική κωμωδία. […] αποδέχεται με ευκολία τα πάντα. Μένει και ζει μέσα μου» είπε η Έμμα Στόουν αναφερόμενη στον σκηνοθέτη της.

Η ηθοποιός έδωσε το βραβείο στον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος δήλωσε:

«23 Σεπτεμβρίου κύριε Σπρίνγκστιν έχουμε και οι δύο γενέθλια. Μάλλον χαλάω τον χρόνο μου… Ευχαριστώ τον Μπρους Σπρίνγκστιν που με έκανε να μεγαλώσω όπως μεγάλωσα και φυσικά την Έμμα Στόουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter