Χυδαιότητα Πορτοσάλτε σε Σβέρκο – «Άντε στον Γράμμο και στο Βίτσι» (Video)

Χυδαιότητα Πορτοσάλτε σε Σβέρκο – «Άντε στον Γράμμο και στο Βίτσι»  (Video)

Τέλος δεν έχει η κατρακύλα του Άρη Πορτοσάλτε που πια δεν μπορεί και ίσως δεν θέλει να κρύψει τα κίνητρα και τις απόψεις του.

Αυτή τη φορά, ανερυθρίαστα και κομπάζοντας ξεκίνησε μια ρητορική μίσους που μας γυρίζει σε σκοτεινές εποχές, και προέβη σε μία αδιανόητη επίθεση κατά του δημοσιογράφου της Αυγής, Νίκου Σβέρκου, εργαλειοποιώντας  την εμφυλιοπολεμική περίοδο και κάνοντας λόγο για Γράμμο και Βίτσι.

Η συζήτηση άναψε με αφορμή τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα Κάρολο για τη αξιοποίηση του Τατοΐου. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, ειδικά όταν τέθηκε θέμα της σχέσης της Νέας Δημοκρατίας με την βασιλεία.

Ο Πορτοσάλτε στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον Μητσοτάκη έδειξε μια φωτογραφία της Μπέτυ Μπαζιάνα με τον Πρίγκιπα Κάρολο από το δείπνο που είχε παραθέσει ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο προηγούμενης επίσκεψης του Καρόλου, το 2018 στην Ελλάδα λέγοντας σε έξαλλη κατάσταση πως «Αυτό είναι το πολιτικό παιχνίδι της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τον Κάρολο. Η σύζυγος του πρωθυπουργού της εποχής εκείνης, η κυρία Μπαζιάνα χαριεντίζεται με τον πρίγκιπα Κάρολο. Καλός είναι ο αριστερός λαϊκισμός όπως είναι και ο ακροδεξιός λαϊκισμός».

Από τη πλευρά του ο Νίκος Σβέρκος ανέφερε πως «το Τατόι είναι δημόσια περιουσία που κάηκε επί Μητσοτάκη και ουδεμία σχέση έχει με τις δραστηριότητες του Καρόλου στην ιδιωτική του περιουσία και το Dumfries House».

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Σβέρκος: Η Δεξιά μια ζωή στην Ελλάδα έπαιζε τα παιχνίδια του παλατιού.

Πορτοσάλτε: Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντιπολίτευση… τέτοια μαύρη απελπισία είστε, θα πάτε έτσι να κερδίσετε εκλογές; ώρα καλή. Είσαι η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ μέσα για αυτό και σε φωνάζουν.

Σβέρκος: Κι εσύ είσαι η φωνή του Άδωνη Γεωργιάδη.

Πορτοσάλτε: Από τη στιγμή που με στοχοποιείς, θα λέω ό,τι θέλω. Διαρκώς και αδιαλείπτως με στοχοποιείτε, όλη η Αυγή, όλη η Εφημερίδα των Συντακτών. Η στοχοποίηση από τον αριστερό φασισμό.

Σβέρκος: Είσαι ο μόνος δημοσιογράφος που έχει διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ για προπαγάνδα.

Πορτοσάλτε: Είσαι αριστερός φασίστας, τώρα κάνεις προπαγάνδα. Τη βασιλεία στην Ελλάδα την τελείωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Σβέρκος: Τη βασιλεία την τελείωσε ο λαός με την ψήφο του στο δημοψήφισμα του 1974.

Πορτοσάλτε : Το δημοψήφισμα δεν το έφερε η ΕΔΑ, ο Καραμανλής το έφερε.

Σβέρκος: Ακόμη σας πονάει η ΕΔΑ, η αποστασία δεν έγινε από την αριστερά.

Πορτοσάλτε: Πολύ ωραία αντιπολίτευση, πάμε και με τον εμφύλιο. Άντε και στο Γράμμο να κάνετε αντιπολίτευση, κι αν δεν σου αρκεί αυτό και στο Βίτσι.

Σβέρκος: Μιλάμε για την απόλυτη μετεμφυλιακή ακροδεξιά.

Οικονόμου: Βάλε και εσύ την Πηγάδα να είμαστε εντάξει.

Σβέρκος: Εγώ δεν μιλάω για πηγάδες, αυτές είναι πληγές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter