Υπό προθεσμία ο Ανδρουλάκης, «τραυματισμένος» ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς… αρχηγικός

Υπό προθεσμία ο Ανδρουλάκης, «τραυματισμένος» ο Μητσοτάκης και ο Σαμαράς… αρχηγικός

Την ποιοτική διάσταση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, σχολίασε ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Και ναι μεν για τον Ανδρουλάκη εμφανίζεται αυτό που είναι γνωστό, ότι είναι πρόεδρος υπό ανοχή και ίσως υπό προθεσμία, για τον Μητσοτάκη, σπάει την εικόνα και το προφίλ της παντοδυναμίας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, κάνοντας επίσης αναφορά και στην τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά.

«Ο Σαμαράς έκανε απροκάλυπτα εμφάνιση αρχηγού κόμματος. Το τελευταίο αρχίζει να συζητιέται έντονα εντός της ΝΔ γιατί πολλοί πιστεύουν ότι η αρχηγική εμφάνιση μπορεί να μην αφορά το κόμμα τους αλλά κάποιον άλλο σχεδιασμό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

Στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια, το ένα τρίτο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, διαφοροποιήθηκε από την κεντρική γραμμή Μητσοτάκη είτε με αποχή είτε με ψήφο κατά. Το ίδιο συνέβη με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όπου απείχε το ένα τρίτο. Αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί πλήγμα για τις ηγεσίες των δυο κομμάτων, αλλά δίνει και μια ποιοτική διάσταση για την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των δυο κομμάτων. Και ναι μεν για τον Ανδρουλάκη εμφανίζεται αυτό που είναι γνωστό, ότι είναι πρόεδρος υπό ανοχή και ίσως υπό προθεσμία, για τον Μητσοτάκη, σπάει την εικόνα και το προφίλ της παντοδυναμίας. Πόσο μάλλον όταν ο Σαμαράς έκανε απροκάλυπτα εμφάνιση αρχηγού κόμματος. Το τελευταίο αρχίζει να συζητιέται έντονα εντός της ΝΔ γιατί πολλοί πιστεύουν ότι η αρχηγική εμφάνιση μπορεί να μην αφορά το κόμμα τους αλλά κάποιον άλλο σχεδιασμό.

Διαβάστε επίσης: Γάμος ομοφύλων: Απείχε το 1/3 της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Αξιακό… ρήγμα στη Χαριλάου Τρικούπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter