Υπόθεση Κωστή Μανιουδάκη: «Να υπάρξει δικαιοσύνη για τη δολοφονία του», λέει ο γιος του στο documentonews.gr (Video)

Υπόθεση Κωστή Μανιουδάκη: «Να υπάρξει δικαιοσύνη για τη δολοφονία του», λέει ο γιος του στο documentonews.gr (Video)

Ο Αναστάσης Μανιουδάκης, γιος του Κωστή Μανιουδάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην Κρήτη, μίλησε στο documentonews.gr, για τις σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του πατέρα του.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κίνηση του αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών να καλέσει τους τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν στον έλεγχο, να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις για την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα σημαντικό στοιχείο που είναι η απώλεια των βίντεο από την κάμερα μίας επιχείρησης η οποία βρισκόταν κοντά στη σημείο του αστυνομικού ελέγχου. Όπως καταγγέλλει, η απώλεια του οπτικοακουστικού υλικού οφείλεται σε απόρριψη του αιτήματος της οικογένειας από τον Εισαγγελέα, ώστε να δεσμευθεί αυτό το υλικό, με αποτέλεσμα όταν αργότερα κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες του υλικού, αυτά τα βίντεο να μην υπάρχουν πια.

Εκτός αυτών, ο Αναστάσης Μανιουδάκης αναφέρει ότι στην πρώτη έρευνα για το συμβάν συμμετείχαν και οι δύο από τους τέσσερις εμπλεκόμενους αστυνομικούς, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την αξιοπιστία της και για την πραγματική διάθεση της αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση.

Τέλος, ο γιος του Κωστή Μανιουδάκη σχολιάζει το κύμα αλληλεγγύης και ευχαριστεί τους ανθρώπους που στηρίζουν την οικογένεια στην υπόθεση, εκτιμώντας ότι το κίνημα είναι ο καθοριστικός λόγος που επιτεύχθηκε αυτή η εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Μανιουδάκης: Ύποπτοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο οι τέσσερις αστυνομικοί

 Χανιά: Καταγγελία για αστυνομική βία που οδήγησε σε θάνατο 58χρονο

Πληθαίνουν οι φωνές που διεκδικούν «Δικαιοσύνη για τον Μανιουδάκη»

Αναστάσης Μανιουδάκης: Πώς γίνεται ο πατέρας να χτύπησε μόνος του σε 3 σημεία στο κεφάλι; – Τον σκότωσαν (vid)

Θάνατος Κ. Μανιουδάκη: Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν ταιριάζει με την αστυνομική εκδοχή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter