Πληθαίνουν οι φωνές που διεκδικούν «Δικαιοσύνη για τον Μανιουδάκη»

Πληθαίνουν οι φωνές που διεκδικούν «Δικαιοσύνη για τον Μανιουδάκη»

Εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα διεξάγονται για τον Κώστα Μανιουδάκη που έχασε τη ζωή του την πρώτη νύχτα του Σεπτεμβρίου, μετά από έλεγχο στοιχείων που πραγματοποίησε η ελληνική αστυνομία. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν πως ο θάνατος προκλήθηκε από ανακοπή καρδιάς, όπως υποστήριζαν οι πρώτες διαρροές και υποστηρίζουν την καταγγελία της οικογένειας, πως πρόκειται για αστυνομική δολοφονία, δηλαδή ότι ο Κώστας Μανιουδάκης έχασε τη ζωή του λόγω του άγριου ξυλοδαρμού.

Άλλωστε το φως της δημοσιότητας βλέπουν όλο και πιο σοβαρά στοιχεία, όπως οι μαρτουρίες, οι φωτογραφίες με τα διασκορπισμένα αίματα και τα σπασμένα γυαλιά του Κώστα Μανιουδάκη που δημοσιοποίησε το Omnia TV.

Έτσι, μετά τον σάλο που προέκυψε στη Δημόσια Σφαίρα και ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αντιδράσεις εκφράζονται και σε πλατείες της χώρας. Την Κυριακή, συγκεκριμένα, στην πλατεία Πρωτομαγιάς, στο Πεδίον του Άρεως, διοργανώθηκε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα χρειαστεί οι οικογένεια, για τα δικαστικά έξοδα.


Ο γιος του Κώστα Μανιουδάκη, Αναστάσης, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια πως επρόκειτο για ανθρωποκτονία έγραψε μετά από αυτές τις εικόνες τα εξής: «Δεν ξέρω πώς να εκφράσω τα συναισθήματά μου για την έμπρακτη αλληλεγγύη που λαμβάνουμε σαν οικογένεια αυτές τις μέρες! Ό,τι και να πω είναι λίγο! Έχουμε πολύ δρόμο…Ευχαριστώ αδέρφια μου».

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, το Σάββατο και συγκεκριμένα στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων στις 11:00. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη συλλογικότητα «ανοιχτή συνέλευση για την κρατική δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη».

Διαβάστε σχετικά: Χανιά: Καταγγελία για αστυνομική βία που οδήγησε σε θάνατο 58χρονο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter