«Ζαγοράκης-Μητσοτάκης 2-0» – Ο Κύρτσος αποκαλύπτει τι του είχε πει ο Ζαγοράκης

«Ζαγοράκης-Μητσοτάκης 2-0» – Ο Κύρτσος αποκαλύπτει τι του είχε πει ο Ζαγοράκης

Μια νέα «ανάγνωση» των σχέσεων του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει με ανάρτησή του στο «Χ» ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος.

Αναφέρει πως ξεχωρίζει τον Ζαγοράκη «για έναν λόγο που δεν προσέχουν ή δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι».

Για να συνεχίζει:

«Ο Ζαγοράκης κατήγγειλε πρωθυπουργό, κυβέρνηση για εξυπηρέτηση κυκλωμάτων του ποδοσφαίρου. Εκείνη την εποχή του έκανα δημόσια κριτική προσπαθώντας να υπερασπιστώ.. τον Μητσοτάκη. Το αποτέλεσμα; Ο Ζαγοράκης διαγράφηκε από τη ΝΔ. Δεν πήρε πίσω τίποτα από τα σκληρά που είπε. Ο Μητσοτάκης τα κατάπιε όλα, ξέχασε τη διαγραφή, τον επανένταξε στην ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ και τον προώθησε στην προεδρία της ΕΠΟ.»

Σημειώνει στη συνέχεια πως το σκορ έγινε 1-0 υπέρ του Ζαγοράκη ενώ το 2-0 ήλθε «με την απόφασή του να κατέβει στις ευρωεκλογές με Ανδρουλάκη-ΠΑΣΟΚ».

Προσθέτει πως του το είχε πει πριν από λίγο καιρό όταν συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών:

«Κύριε Γιώργο, τι θα έλεγες αν σου έλεγα ΠΑΟΚ-ΠΑΣΟΚ-Ηλεκτροσόκ; Με το καλό, του απάντησα, αλλά νόμιζα ότι συνεννοείσαι με τον Μητσοτάκη. Κύριε Γιώργο, πηγαίνω πάντα εκεί που με αγαπάνε. Ζαγοράκης-Μητσοτάκης 2-0!»

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Τον Captain Ζαγοράκη τον γνωρίζω καλά από τη δουλειά μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είχε μάλιστα την καλοσύνη να με βάλει στην ομάδα μπάσκετ του -την περίοδο μέχρι το 2019- η οποία μετρούσε τις δυνάμεις της με την ομάδα του Ανδρουλάκη. Τον Ζαγοράκη τον ξεχωρίζω για ένα λόγο που δεν προσέχουν η δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι. Στην.. αναμέτρηση Ζαγοράκης-Μητσοτάκης το σκορ είναι 2-0 υπέρ του Captain, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ζαγοράκης κατήγγειλε πρωθυπουργό, κυβέρνηση για εξυπηρέτηση κυκλωμάτων του ποδοσφαίρου. Εκείνη την εποχή του έκανα δημόσια κριτική προσπαθώντας να υπερασπιστώ.. τον Μητσοτάκη. Το αποτέλεσμα; Ο Ζαγοράκης διαγράφηκε από τη ΝΔ. Δεν πήρε πίσω τίποτα από τα σκληρά που είπε. Ο Μητσοτάκης τα κατάπιε όλα, ξέχασε τη διαγραφή, τον επανένταξε στην ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ και τον προώθησε στην προεδρία της ΕΠΟ. Ζαγοράκης-Μητσοτάκης 1-0. Το 2-0 ήλθε με την απόφασή του να κατέβει στις ευρωεκλογές με Ανδρουλάκη-ΠΑΣΟΚ. Πριν λίγο καιρό συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και με.. προειδοποίησε με το γνωστό του χιούμορ. Κύριε Γιώργο, τι θα έλεγες αν σου έλεγα ΠΑΟΚ-ΠΑΣΟΚ-Ηλεκτροσόκ; Με το καλό, του απάντησα, αλλά νόμιζα ότι συνεννοείσαι με τον Μητσοτάκη. Κύριε Γιώργο, πηγαίνω πάντα εκεί που με αγαπάνε. Ζαγοράκης-Μητσοτάκης 2-0!

 

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Πού και πώς ψηφίζουμε – Αναλυτικός οδηγός

Ευρωεκλογές 2024: Η ΝΔ ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα Αυτιά

Κυριάκο θυμήσου όταν το 2016 ζητούσες εκλογές μετά από διπλή ήττα!

Ταμείο Ανάκαμψης: Υπό έρευνα η Ελλάδα για στημένους διαγωνισμούς ύψους 2,5 δισ. €

Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Τέμπη: «Γίναμε θύματα μιας σκόπιμης παραπλάνησης» – Καρυστιανού και Ασλανίδης καθήλωσαν και πάλι το Ευρωκοινοβούλιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter