Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη επειδή πέρασε τα σύνορα στον Έβρο (Photos)

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη επειδή πέρασε τα σύνορα στον Έβρο (Photos)

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στις ελληνικές αρχές στον Έβρο καθώς συνελήφθη ένας Τούρκος που πέρασε τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο Τούρκος πραγματοποιούσε εργασίες με μπουλντόζα στα σύνορα όταν πέρασε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο. Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Μάλιστα το συμβάν έγινε κοντά στην περιοχή όπου συνελήφθησαν από Τούρκους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Η είδηση της σύλληψης κάνει τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του συλληφθέντα. Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ, δημοτικό υπάλληλο στην Αδριανούπολη.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, στο φυλάκιο των Καστανεών όπου κρατείται ο Τούρκος, έφτασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας, Πασχάλης Συριτούδης, προκειμένου να εξετάσει ο ίδιος τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ και υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων βρίσκονται στο σημείο και ασχολούνται με την υπόθεση.

Ο Τούρκος αναμένεται να μεταφερθεί στην Ορεστιάδα για να ανακριθεί.

Ο ίδιος ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι είναι πολίτης από την τουρκική περιοχή που βρίσκεται απέναντι από τις Καστανιές, εκτελούσε εργασίες και μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter