Κύπελλα Ευρώπης: Πότε θα γίνουν κληρώσεις και αγώνες των 5 πρεσβευτών

Κύπελλα Ευρώπης: Πότε θα γίνουν  κληρώσεις και αγώνες των 5 πρεσβευτών

Mετά το εντυπωσιακό φινάλε των πλέι οφ, όπου η ΑΕΚ άρπαξε ελέω Παναθηναϊκού την πρωτιά από τον ΠΑΟΚ, οι ελληνικές συμμετοχές στην Ευρώπη τη νέα σεζόν έχουν ως έξης:

Ο Ολυμπιακός θα μπει στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ από το μονοπάτι των πρωταθλητών, όπου θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Μαζί του αλλά από το γκρουπ των μη πρωταθλητών και μάλιστα θα βρίσκεται στους αδύναμους, θα αγωνιστεί η ΑΕΚ. Η κλήρωση του γ’ προκριματικού θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου, τα πρώτα ματς 25 ή 26 Ιουλίου και οι ρεβάνς 1 ή 2 Αυγούστου.

Ο δεύτερος των πλέι οφ ΠΑΟΚ, έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι θα παίξει μαζί με τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο «δικέφαλος» θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων, αντίθετα με τον Παναθηναϊκό που θα βρίσκεται στους ισχυρούς. Η κλήρωση για τις δύο ομάδες θα διεξαχθεί 14 Ιουλίου, τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 27 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 3 Αυγούστου.

Τέλος ο 4ος των πλέι οφ, Πανιώνιος θα αναγκαστεί να αγωνιστεί νωρίτερα από όλους στην Ευρώπη, αφού θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο προκριματικό γύρο αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Πάντως αν προκριθεί στον γ’ προκριματικό λογικά θα είναι στους αδύναμους. Η κλήρωση θα διεξαχθεί 19 Ιουνίου, το πρώτο ματς θα γίνει στις 13 Ιουλίου και το δεύτερο στις 20 Ιουλίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter