ΑΕΚ: Κατατέθηκε ο φάκελος για τον τελικό του Conference League 2023 στην «Αγια Σοφιά- OPAP Arena»

ΑΕΚ: Κατατέθηκε ο φάκελος για τον τελικό του Conference League 2023 στην «Αγια Σοφιά- OPAP Arena»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε στην ΕΠΟ τον φάκελο της υποψηφιότητας της με τις προϋποθέσεις του γηπέδου για να διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Conference League στην «Αγια Σοφιά OPAP Arena».

Πρόκειται για έναν πλήρη φάκελο με απαντήσεις και προϋποθέσεις και όλες τις λεπτομέρειες του γηπέδου σε όλους τους τομείς που αφορούν το γήπεδο και έναν τελικό.

Ο φάκελος περιλαμβάνει την παρουσίαση όλων των χώρων του γηπέδου, χώρους εκδηλώσεων, studio για τηλεόραση και χώρους για τα media. Ακόμα περιλαμβάνονται αναλυτικοί χάρτες με την παρουσίαση του γηπέδου ως προς τα parking την προσβασιμότητα, τις συγκοινωνίες και τους δρόμους.

Μάλιστα, έγινε και επισήμανση της διαφορετικότητας του γηπέδου λόγω της λειτουργίας των δύο μουσείων αλλά και αναφορά στο ξεχωριστό γλυπτό του αετού στην πρόσοψη του κτιρίου.

Όπως είναι λογικό πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και η υφιστάμενη υποδομή με την απαραίτητη καλωδίωση για την πλέον άρτια και σύγχρονη τηλεοπτική κάλυψη του τελικού όπως βεβαίως και όλων των αγώνων στο νέο γήπεδο. Η ΑΕΚ έδωσε αναλυτική χαρτογράφηση του γηπέδου όπως το ζήτησε η UEFA και η ΕΠΟ καλύπτοντας πλήρως τα ερωτηματολόγια για την διοργάνωση ενός Ευρωπαϊκού τελικού.

Μετά την κατάθεση του φακέλου από την ΑΕΚ στην ΕΠΟ, η ομοσπονδία θα τον μεταβιβάσει (μαζί με όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται για την υποψηφιότητα ενός τελικού) στην UEFA ως επίσημη υποψηφιότητα.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει για τις υποψηφιότητές των τελικών του 2023 2024 προς το τέλος της φετινής σεζόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter