ΑΕΚ: «Μας στήνουν με δικαστικό πραξικόπημα» με τις ευλογίες Αυγενάκη

ΑΕΚ: «Μας στήνουν με δικαστικό πραξικόπημα» με τις ευλογίες Αυγενάκη

Τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας ότι παραπέμπεται στο δικαστικό τμήμα, μετά από καταγγελία εναντίον της από σωματείο που ονομάζεται «Σύλλογος Πολιτών- Φιλάθλων Καρδίτσας». Η καταγγελία έγινε την 1η Ιουνίου του 2020, αφορά τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας και στην Ενωση υποστηρίζουν ότι δεν γνωρίζουν για τι ακριβώς θα δικαστούν.

Στην ΑΕΚ είναι οργισμένοι με την υπόθεση για τον εξής λόγο: Χθες, έλαβαν mail από την Επιτροπή Δεοντολογίας στις 13.10, που ενημέρωνε ότι άρχισε διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία του «Συλλόγου Ένωση Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας». Στις 14.48 έλαβαν και δεύτερο mail που τους ενημέρωνε πως η διαδικασία διερεύνησης ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμφθηκε στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας! Η έρευνα ολοκληρώθηκε δηλαδή μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες, χωρίς να κληθεί η ΑΕΚ στην διάρκεια της διερεύνησης της καταγγελίας κι αυτό στην ΠΑΕ το χαρακτηρίζουν «εξωφρενικό».

Από την ΑΕΚ δηλώνουν πως «στην ουσία στήνουν την ομάδα μας με δικαστικό πραξικόπημα και την καλούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ανασύροντας μια καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου, που όσο και να το ψάξαμε δεν το βρήκαμε. Θεωρούμε πως πρόκειται για πρωτοφανή μεθόδευση, με την υπόθεση αυτή που έχει εισηγητή της Επιτροπής τον Ανδρέα Αθανασίου και δεδομένα με τις ευλογίες του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, βεβαίως σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και την γνωστή διαδικασία που έχει ξεκινήσει με τις ΕΠΣ».

Για την έρευνα εξπρές στην ΑΕΚ αναφέρουν τα εξής: «Μιλάμε για μια επιτροπή που χρειάστηκε έξι χρόνια για να διερευνήσει την υπόθεση των στημένων αγώνων που έτρεχε στην ελληνική Δικαιοσύνη από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και ξεκίνησε την διερεύνηση το 2014, για να την παραπέμψει στο δικαστικό το 2020. Και τώρα σε χρόνο ρεκόρ τρέχει μια εντελώς αστεία υπόθεση για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, που έχουν χαρακτηρισθεί απολύτως νόμιμες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter