Άγιοι Ανάργυροι: Πανικόβλητος και επιθετικός ο Άδωνης Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Πανικόβλητος και επιθετικός ο Άδωνης Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ (Video)

Ούτε βοήθεια από το Κοινό δεν μπόρεσε να ζητήσει το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης όταν εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και ρωτήθηκε με επιμονή για το τραγικό περιστατικό, τη Δευτέρα το βράδυ, με τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους έξω ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα.

Η άλλοτε φιλική ατμόσφαιρα όπου όλα ήταν μια παρέλαση κυβερνητικής προπαγάνδας δεν υπήρχε πλέον δικαιώνοντας όσους μιλούσαν για «κάποια στροφή» του παραλιακού ομίλου. Ο Άδωνης Γεωργιάδης εμφανίστηκε αρχικά πανικόβλητος εν συνεχεία στριμωγμένος και σε κάποιες στιγμές απολογητικός. Ωστόσο, έχασε την ψυχραιμία του όταν αντιμετώπισε ουσιαστική κριτική όχι μόνον για το θέμα της γυναικοκτονίας αλλά και όταν ερωτήθηκε πολιτικά για το έγκλημα των Τεμπών ή για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ και τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη. 

Η αλήθεια είναι πως από τη σύνθεση του πάνελ απουσίαζε ο φιλικός προς την κυβέρνηση και ιδιαίτερα προς τον Άδωνη Γεωργιάδη, Άρης Πορτοσάλτε αλλά είχε προστεθεί ο δημοσιογράφος Σπύρος Σουρμελίδης. 

Ξεκίνησε ο Δημήτρης Οικονόμου θυμίζοντας πως το θέμα της ασφάλειας ήταν πολυδιαφημισμένο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Τάξη και ασφάλεια ήταν στην προμετωπίδα της κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως τα ερωτήματα αυξάνονται με την γυναικοκτονία αυτή.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση λέγοντας πως θα γίνει έρευνα, ωστόσο η παρέμβαση ήταν άμεση με τον Δ. Οικονόμου να λέει πως «περιγράφεται μια διάλυση όλων των τμημάτων».

Ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να πει πως το περιστατικό δεν ήταν χαρακτηριστικό και δεν περιγράφει τη γενική κατάσταση της Αστυνομίας.

Ο Άκης Παυλόπουλος παρενέβη για να περιγράψει την εικόνα της διάλυσης με ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού και περιπολικών, ελλείψεις στην εκπαίδευση, προσθέτοντας πως μετά από πέντε χρόνια θητείας αυτή η εικόνα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

«Εκτός εαυτού» ο Άδωνης

Η συζήτηση συνεχίστηκε με ευθείες βολές κατά της κυβερνητικής πολιτικής με αποκορύφωμα ένα σοβαρό διαπληκτισμό μεταξύ Σπύρου Σουρμελίδη και Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή τη σύγκριση του δεύτερου μεταξύ της καταστροφής στο Μάτι και του εγκλήματος των Τεμπών.

«Είναι θλιβερή η σύγκριση που κάνετε» λέει ο Σπ. Σουρμελίδης για να του απαντήσει έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχό του ο Άδωνης Γεωργιάδης:

«Θλιβερός είστε εσείς»

Θλιβερή η σύγκριση, εγώ δεν σας έβρισα» ανταπαντά με τον ‘Αδωνη Γεωργιάδη να συνεχίζει «είστε πολύ θλιβερός, φανατικός» ενώ συμπληρώνει «να πείτε πως είμαι ΣΥΡΙΖΑ» (Video 16:10)

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης» ο σκοπός, επιβεβαιώνει η ΕΛΑΣ – Η αποκάλυψη του documentonews.gr

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία – Αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ.

Σοκάρουν οι εικόνες από την Ταϊβάν: Κατάρρευση κτιρίων, κατολισθήσεις και δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης (Videos)

ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή επίθεση σε όλα τα μέτωπα στην κυβέρνηση – Βαρόμετρο οι ευρωεκλογές

Αγ. Ανάργυροι: Σε ποια πολύκροτη υπόθεση εμπλέκεται ο αστυνομικός που έβλεπε τη γυναικοκτονία και δεν αντέδρασε – Ξεκίνησαν ήδη τη συγκάλυψη;

Η Μενδώνη δίνει σε ιδιώτες τις πρώτες βοήθειες σε έξι αρχαιολογικούς χώρους (Έγγραφα)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter