Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης» ο σκοπός, επιβεβαιώνει η ΕΛΑΣ – Η αποκάλυψη του documentonews.gr

Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης» ο σκοπός, επιβεβαιώνει η ΕΛΑΣ – Η αποκάλυψη του documentonews.gr

Στο παρελθόν του αστυνομικού που ήταν σκοπός στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων τη στιγμή που ο 39χρονος γυναικοκτόνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ανύμπορη γυναίκα μία ανάσα από το φυλάκιο, αναφέρθηκε και η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του documentonews.gr.

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο Attica, η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, είπε: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη. Μάλιστα έχει εκτίσει και κάποια ποινή φυλάκισης» και συνέχισε διευκρινίζοντας: «Και εγώ για τον σκοπό μιλάω. Υπήρχαν ποινικά αδικήματα τα οποία είχε διαπράξει. Είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης ξαναλέω. Είχε ακολουθεί όλη η διαδικασία που προβλέπεται από το Πειθαρχικό Δίκαιο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όπως προβλέπει ο νόμος. Ο άνθρωπος έχει κάνει αιτήσεις για να μειώσει την ποινή του. Όταν ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία ακολουθεί και η πειθαρχική. όταν υπάρχει απόφαση για απόταξη ενός ανθρώπου που απασχολεί γενικά ποινικά μέσα στο σώμα από την Αστυνομία, άμεσα ενεργοποιείται».

Ωστόσο, είπε: «Αυτός ο άνθρωπος από τη στιγμή που υπηρετεί σε ένα ΑΤ, προβλέπεται να υπηρετεί. Δεν υπηρετεί χωρίς να είναι νόμιμο».

Όλα αυτά μετά τα τεράστια ερωτήματα που έχουν προκληθεί για τη στάση των αστυνομικών του συγκεκριμένου Αστυνομικού Τμήματος αλλά και την πολύ σοβαρή καταγγελία για ανεπαρκή αντίδραση των αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων έγινε από δημοτικό σύμβουλο της περιοχής και σε άλλα περιστατικά που αφορούσαν καταγγελίες γυναικών στο πρόσφατο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα: Άγιοι Ανάργυροι: Καταγγελία και για άλλα περιστατικά στο ΑΤ – «Κατεγράφη το συμβάν και… ο καθένας σπίτι του» (Video)

Η αποκάλυψη του documentonews.gr

Όπως αποκάλυψε το documentonews.gr από χθες, Τρίτη, ο αστυνομικός Ι.Μ. ελέγχεται πειθαρχικά με το ερώτημα της απόταξης καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην πρώτη προσπάθεια ελληνοποίησης με πλαστά στοιχεία της οικογένειας Αγιαβέφε μέσω ΑΤ, για την οποία το Documento έχει δημοσιεύσει εκτενή ρεπορτάζ.

Διαβάστε περισσότερα: Αγ. Ανάργυροι: Σε ποια πολύκροτη υπόθεση εμπλέκεται ο αστυνομικός που έβλεπε τη γυναικοκτονία και δεν αντέδρασε – Ξεκίνησαν ήδη τη συγκάλυψη;

Η μαφία τακτοποίησε τη σύζυγο και ο Αδωνης τον Αγιαβέφε

 

Διαβάστε επίσης: 

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία – Αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ.

Αγ. Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Το καρτέρι του δράστη στο σπίτι της 28χρονης λίγο πριν τη δολοφονία

Αγ. Ανάργυροι: Σε ποια πολύκροτη υπόθεση εμπλέκεται ο αστυνομικός που έβλεπε τη γυναικοκτονία και δεν αντέδρασε – Ξεκίνησαν ήδη τη συγκάλυψη;

Άγιοι Ανάργυροι: Μπροστά ακριβώς από τη σκοπιά του Α.Τ. δολοφονήθηκε η 28χρονη (Σκληρές εικόνες)

Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Ένα κράτος σε αδράνεια και «εν ύπνω»

Αγιοι Ανάργυροι: Μαζική συγκέντρωση έξω από το αστυνομικό τμήμα απαιτώντας δικαιοσύνη (Video)

Αγ. Ανάργυροι: Ο Χρυσοχοΐδης στα μέσα Μαρτίου διαβεβαίωνε για «σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης» στην περιοχή

Άγιοι Ανάργυροι: Η κοπέλα φώναξε «κυνηγάει να με σκοτώσει» – Δεν αντέδρασε κανείς, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter