Άγιοι Ανάργυροι: Καταγγελία και για άλλα περιστατικά στο ΑΤ – «Κατεγράφη το συμβάν και… ο καθένας σπίτι του» (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Καταγγελία και για άλλα περιστατικά στο ΑΤ – «Κατεγράφη το συμβάν και… ο καθένας σπίτι του» (Video)

Καταγγελία για ανεπαρκή αντίδραση των αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων έγινε από δημοτικό σύμβουλο της περιοχής και σε άλλα περιστατικά που αφορούσαν καταγγελίες γυναικών στο πρόσφατο παρελθόν.

Μιλώντας στο Open TV, ο δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Θεόδωρος Μαξούρας, κατήγγειλε ότι προεκλογικά είχε ζητήσει τη βοήθειά του μία γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «κατεγράφη το συμβάν και ο καθένας πήγε σπίτι του», με τη γυναίκα να επιστρέφει στην ίδια στέγη με τον… κακοποιητή της ακόμη και μετά την καταγγελία. Μάλιστα, ανέφερε ότι στον ίδιο έχουν τύχει και άλλα παρόμοια συμβάντα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαξούρας ανέφερε τα εξής: «Είχε ζητήσει τη βοήθειά μου μία δημότισσα. Είναι καθήκον και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βοηθά και να κάνει ό,τι μπορεί για τους πολίτες της. Πήγα στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων και αντιμετώπισα μία κατάσταση τραγελαφική. Αυτό δεν οφείλεται στην ανυπαρξία του Αστυνομικού Τμήματος, αλλά είναι το σύστημα έτσι που δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Δέχτηκα κλήση για να βοηθήσω τη συγκεκριμένη δημότισσα σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήρθα στο Αστυνομικό Τμήμα και ήρθαμε για να πούμε το συμβάν. Ήταν μόνο γραφιάδες. Μόνο έγραφαν. Δεν υπήρχε προστασία κανενός.

Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια. Κατεγράφη το συμβάν και ο καθένας πήγε σπίτι του. Βεβαίως και είπαν στη γυναίκα εκείνη να γυρίσει στο σπίτι με τον κακοποιητή της. Το θέμα πήρε τη δικαστική οδό. Και δεν είναι μόνο ένα γεγονός. Μου έχουν τύχει δύο-τρία συμβάντα στην περιοχή».

Διαβάστε επίσης: 

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκαρισμένη η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία – Αμείλικτα ερωτήματα για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ.

Αγ. Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο – Το καρτέρι του δράστη στο σπίτι της 28χρονης λίγο πριν τη δολοφονία

Αγ. Ανάργυροι: Σε ποια πολύκροτη υπόθεση εμπλέκεται ο αστυνομικός που έβλεπε τη γυναικοκτονία και δεν αντέδρασε – Ξεκίνησαν ήδη τη συγκάλυψη;

Άγιοι Ανάργυροι: Μπροστά ακριβώς από τη σκοπιά του Α.Τ. δολοφονήθηκε η 28χρονη (Σκληρές εικόνες)

Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Ένα κράτος σε αδράνεια και «εν ύπνω»

Αγιοι Ανάργυροι: Μαζική συγκέντρωση έξω από το αστυνομικό τμήμα απαιτώντας δικαιοσύνη (Video)

Αγ. Ανάργυροι: Ο Χρυσοχοΐδης στα μέσα Μαρτίου διαβεβαίωνε για «σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης» στην περιοχή

Άγιοι Ανάργυροι: Η κοπέλα φώναξε «κυνηγάει να με σκοτώσει» – Δεν αντέδρασε κανείς, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter