Αγρότες: Δεν τους έπεισαν οι επικοινωνιακές εξαγγελίες Μητσοτάκη – Νέες συνελεύσεις στα μπλόκα

Αγρότες: Δεν τους έπεισαν οι επικοινωνιακές εξαγγελίες Μητσοτάκη – Νέες συνελεύσεις στα μπλόκα

Οι αγρότες επέστρεψαν από το Μαξίμου στα μπλόκα και τις τελευταίες ώρες πραγματοποιούν μπαράζ συνελεύσεων ώστε να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων. Οι προθέσεις έγιναν γνωστές από τις πρώτες δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς η αντιπροσωπεία που βρέθηκε στο Μαξίμου δήλωσε ότι τα αιτήματά τους δεν ικανοποιήθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο καθόδου των αγροτών στην Αθήνα.

«Θα πάμε στα μπλόκα, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν και άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης», ανέφερε ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας έξω από το πρωθυπουργικό Μέγαρο.

Στον Πλατύκαμπο Λάρισας έγινε την Τρίτη η σχετική ενημέρωση των αγροτών ενώ θα πραγματοποιηθούν νέες συνελεύσεις σήμερα ώστε να ληφθούν αποφάσεις.  «Στα αιτήματα που θέσαμε στον πρωθυπουργό δεν πήραμε τίποτα πέρα από κάποιες υποσχέσεις για το αγροτικό ρεύμα. Για τα υπόλοιπα ζητήματα που το θέσαμε τίποτα ουσιαστικό. Ο αγώνας συνεχίζεται»,  δήλωσε νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Τζέλλας από την Καρδίτσα, ένας εκ των εκπροσώπων των αγροτών στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

«Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί»: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες μετά το ραντεβού στο Μαξίμου

Αγρότες: Δεν τα βρήκαν με τον Μητσοτάκη – Επιστρέφουν στα μπλόκα για νέες αποφάσεις

Μητσοτάκης: Επικοινωνιακή διαχείριση της οργής των αγροτών με εξαγγελίες για φθηνό ρεύμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter