Αγρότες: Νέες κινητοποιήσεις με φόντο την κάθοδο στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Αγρότες: Νέες κινητοποιήσεις με φόντο την κάθοδο στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να λέει «όχι» στην απόβαση με τα τρακτέρ.

«Η απάντηση που πήραμε είναι αρνητική για την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, όμως πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση θα το ξανασκεφτεί και, όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις στις αντίστοιχες και ανάλογες κινητοποιήσεις, το ίδιο θα συμβεί και στη χώρα μας. Ως εκπρόσωποι των μπλόκων που συναντηθήκαμε με τον υπουργό, δηλώνουμε ότι θα υλοποιήσουμε την απόφαση που πήραμε στη Νίκαια.

Την Τρίτη θα ξεκινήσουμε με τρακτέρ, με λεωφορεία και αυτοκίνητα και θα κάνουμε κάθοδο στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο, στο οποίο καλούμε τον λαό της πρωτεύουσας για να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη. Η δική μας νίκη θα είναι νίκη του λαού για να έχει φθηνότερα προϊόντα στο τραπέζι του», διεμήνυσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα

Οι κινητοποιήσεις του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν σε περιοχές της δυτικής και της βορείου Ελλάδας.

Από τις 10 το πρωί οι αγρότες θα αποκλείσουν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, η οποία πιθανά να μην ανοίξει καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Επίσης θα γίνει αποκλεισμός της παλιάς Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου.

Διαβάστε επίσης: Ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Πού αναμένονται βροχές (LIVE)

Γάζα: Αγωνία για τους παγιδευμένους ασθενείς σε νοσοκομείο της Χαν Γιουνίς – «Πέντε θάνατοι λόγω έλλειψης οξυγόνου»

«Πολικός λύκος»: Αυτή είναι η σκληρή φυλακή που πέθανε ο Ναβάλνι – Ξύλο, βασανιστήρια και κανόνια νερού (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter