Αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ, κατέβαλε 1-0 τον ΠΑΣ με γκολ του Ακπομ στις καθυστερήσεις

Αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ, κατέβαλε 1-0 τον ΠΑΣ με γκολ του Ακπομ στις καθυστερήσεις

Ο Τσούμπα Ακπομ με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε το «τρίποντο» της νίκης στον ΠΑΟΚ στον αγώνα με

τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των πλέι οφ (1-0).

Το ματς ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, αλλά δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Λοντίγκιν και τη λύση έδωσε ο Αγγλος επιθετικός.

Στο 6’ ο Δικέφαλος έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Σοάρες, ενώ στο 36’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε σουτ του Τσόλακ.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχουν ένα γκολ. Στο 59’ κεφαλιά του Τσόλακ πέρασε άουτ και στο 64’ ήταν και άστοχος ο Ζαμπά.

Στο 70’ ο Κούρτιτς εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Λοντίγκιν εκτινάχθηκε και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο επόμενο λεπτό έγινε μία απίστευτη φάση. Ο Μίτριτσα έκανε ένα εντυπωσιακό σλάλομ και πριν σουτάρει του πήρε την μπάλα ο Ζαμπά, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Ο Ρουμάνος τα «έψαλλε» στο συμπαίκτη του, αλλά η ευκαιρία χάθηκε.

Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν, όμως η κεφαλιά του Ντομίνγκεθ πέρασε άουτ.

Στο 91’ ο Ζαμπά έβγαλε την σέντρα και ο Ακπομ με άπιαστη κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 94’ ο Περέα βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, αλλά αστόχησε.

Ο Αρ. Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μουργκ, Σοάρες, Κρέσπο, Γκαρντάβσκι.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης (17’ Κρέσπο), Μιχάι, Σάστρε, Κούρτιτς, Σοάρες (46’ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (73’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Μουργκ (46’ Μίτριτσα), Ζαμπά, Τσόλακ (66’ Ακπομ).

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος, Γκαρντάφσκι, Κάργας, Εραμούσπε, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Μπρένερ (73’ Λώλης), Περέα, Μορέιρα (85’ Παντελάκης).

**Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι και οι γιατροί του ΠΑΟΚ εκφράζουν φόβους για ζημιά στο γόνατο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter