Ακροδεξιά «μαχαιρώματα» στη Βουλή μεταξύ Ελληνικής Λύσης – Νίκης

Ακροδεξιά «μαχαιρώματα» στη Βουλή μεταξύ Ελληνικής Λύσης – Νίκης

Τα ακροδεξιά… μαχαίρια βγήκαν στο Κοινοβούλιο ανάμεσα στα ακροδεξιά κόμματα, Ελληνική Λύση και Νίκη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα μετέτρεψε το κόμμα του σε κυβερνητική πατερίτσα για να εξυπηρετήσει τη ΝΔ στο πραξικόπημα κατά της ΑΔΑΕ, περιέγραψε ως αχθοφόρο του επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη έναν βουλευτή του κόμματος του Δημήτρη Νατσιού.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως βουλευτής της Νίκης κουβαλούσε την τσάντα του επιχειρηματία, θέλοντας να καταδείξει ότι οι βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος είναι πολιτικά αθύρματα του Β. Ρέστη.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Δ. Νατσιό, ο οποίος δεν παρέλειψε να θυμίσει τις κυβερνητικές υπηρεσίες που πρόσφερε την προηγούμενη εβδομάδα το κόμμα του Κυρ. Βελόπουλου.

«Φυσικά, για τον κύριο που σας πρόσφερε απλόχερα τη δήθεν πλειοψηφία με δεκανίκι δύο ψήφων και που αποφάσισε σήμερα να θολώσει τα νερά εκτοξεύοντας ψεύδη εναντίον της Νίκης, τον πληροφορούμε ότι απαξιούμε να ασχοληθούμε μαζί του» απάντησε αρχικά ο πρόεδρος της Νίκης.

Και πρόσθεσε: «Είναι αρχή της Νίκης ότι οι πολιτικοί πρέπει να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα του λαού, και όχι ο λαός με τα προσωπικά προβλήματα των πολιτικών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter