Αλέν Ντελόν: Κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή- Βρέθηκαν 72 όπλα και 3000 σφαίρες στο σπίτι του

Αλέν Ντελόν: Κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή- Βρέθηκαν 72 όπλα και 3000 σφαίρες στο σπίτι του
France China

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες «παράνομης αποθήκευσης όπλων» και «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγοριών Α,Β και Γ» βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, αφού σε ιδιοκτησία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3000 φυσίγγια.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η γαλλική αστυνομία εντόπισε τα όπλα και τα πολεμοφόδια, σε έρευνα που διεξήγαγε στο κτήμα του Ντελόν στο Ντουσί, στα νότια του Παρισιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν και σύγχρονα, αλλά και συλλεκτικά όπλα για τα οποία όμως δεν υπήρχε σχετική άδεια κατοχής, ενώ εντός της έκτασης βρέθηκε και σκοπευτήριο.

Σημειώνεται ότι η έρευνα αυτή έγινε στα πλαίσια διερεύνησης, σχετικής καταγγελίας που έγινε κατά την διάρκεια συνέντευξης της κόρης του Ανούτσκα Ντελόν, σύμφωνα με την οποία η ίδια πηγαίνει στο κτήμα του πατέρα της παρουσία πάντα του σωματοφύλακα της, αφού ο πατέρας της έχει πάθος για τα πυροβόλα όπλα και διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτά στο σπίτι. Μεταξύ άλλων η κόρη του Ντελόν είχε αποκαλύψει ότι τα αδέρφια της στο κτήμα στο Ντουσί, «περπατούσαν οπλισμένοι».

Ο Ντελόν έχει ιδιαίτερα ταραγμένες σχέσεις με τα παιδιά του, ενώ από δημόσιες τοποθετήσεις τους ο θρύλος του γαλλικού σινεμά, εμφανίζεται να περνάει δύσκολα και να ταλαιπωρείται τόσο από σωματικά όσο και από ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Πρόκληση: Ούτε έναν φοιτητικό σύλλογο δεν ήθελε να καλέσει στη Βουλή η ΝΔ για τα ιδιωτικά ΑΕΙ

Κασσελάκης: Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να κέρδιζα τις εκλογές με 90% – Δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης

Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα η μαφία της ΑΑΔΕ μετά από μήνυση του Documento

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει την κύρωση των μνημονίων για τη Βόρεια Μακεδονία

Τηλέμαχος Χυτήρης: «Εγώ έκλεισα τα μάτια του Ανδρέα Παπανδρέου» – Η συγκινητική εξομολόγηση (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter