Αμηχανία Βορίδη για Κασιδιάρη και «Σπαρτιάτες»: «Προς αξιολόγηση, δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο» (Video)

Αμηχανία Βορίδη για Κασιδιάρη και «Σπαρτιάτες»: «Προς αξιολόγηση, δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο» (Video)

Πρόδηλη ήταν η αμηχανία του Μάκη Βορίδη όταν ρωτήθηκε για τους «Σπαρτιάτες» και τον Ηλία Κασιδιάρη. «Προς αξιολόγηση» και «Στην παρούσα φάση δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο», είπε σε μία προσπάθεια να διαφύγει της ερώτησης ο νέος υπουργός Επικρατείας του Κυρ. Μητσοτάκη, που για αρκετά χρόνια ήταν στα κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη…

Δείτε επίσης: «Χλιαρή» αντίδραση Κικίλια για «Σπαρτιάτες»: «Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε» (Video)

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός πως παρά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για «μπλόκο» στον Ηλία Κασιδιάρη, οι «Σπαρτιάτες», που είχαν την υποστήριξή του, μπήκαν στη Βουλή, εκείνος απάντησε: «Σε νομικό επίπεδο θεωρώ δεν υπήρξε καμία αδυναμία. Αντίθετα, εξαντλήθηκε κάθε δυνατότητα που είχε το κοινοβούλιο να παρέμβει σε αυτή τη διαδικασία. Από πλευράς διατάξεων οι νομικές διατυπώσεις και προβλέψεις εξάντλησαν κάθε συνταγματική δυνατότητα» και συνέχισε ισχυριζόμενο πως η διάταξη… δούλεψε: «Ο Κασιδιάρης δεν έχει συμμετάσχει στις εκλογές. Η διάταξη έχει δουλέψει».

Όταν ρωτήθηκε για τις ευχαριστίες του προέδρου των «Σπαρτιατών» στον Ηλία Κασιδιάρη, απάντησε: «Αυτά όλα είναι ζητήματα που προφανώς έχουν πέσει στην αντίληψή μας και είναι προς αξιολόγηση».

Εν συνεχεία εμφανώς αμήχανος πρόσθεσε: «Δε λέω κάτι γι’αυτό» και πρόσθεσε: «Στην παρούσα φάση δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Τον ακούω τον προβληματισμό σας».

Δείτε το βίντεο από το 10:50 περίπου και μετά:

«Χλιαρή» αντίδραση Κικίλια

«Χλιαρή» ήταν και η αντίδραση του Βασίλη Κικίλια, μετά τον Μάκη Βορίδη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις «ευχαριστίες» του προέδρου των «Σπαρτιατών» στον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη.

Μετά την πρώτη του τοποθέτηση, ο κ. Κικίλιας, ερωτηθείς «αν έχουμε μία νέα Χρυσή Αυγή στη Βουλή», απάντησε: «αυτό θα το δούμε. Εγώ δεν θα έβαζα ακριβώς στην ίδια μοίρα όλους πριν τους δούμε κιόλας. Γιατί, προσέξτε, τους πιο πολλούς δεν τους γνωρίζουμε… »

Το σχετικό στιγμιότυπο στο 16:00 περίπου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter