Ανατροπή σε δολοφονία στην Κω: Αθώος ο κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια

Ανατροπή σε δολοφονία στην Κω: Αθώος ο κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί σε ισόβια
Φωτογραφία αρχείου

Μετά από 8 χρόνια από την πρωτόδικη καταδίκη σε ισόβια ενός 54χρονου αποδεικνύεται ότι η Δικαιοσύνη είχε πλανηθεί. Συνελήφθη στην Γερμανία ο πραγματικός της δολοφόνος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μέσω παλαμικού αποτυπώματος. Η δολοφονία είχε λάβει χώρα πριν από 9 χρόνια και ο κατηγορούμενος 54χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος, με τα νέα δεδομένα, έχει κατηγορηθεί και φυλακισθεί άδικα.

Η 43χρονη Ρουμάνα, μητέρα τριών παιδιών, είχε δολοφονηθεί με φρικτό τρόπο το 2014 και κατηγορούμενος για την δολοφονία της είναι ένας 54χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε αρνηθεί την εμπλοκή του στο αποτρόπαιο έγκλημα. Στοιχεία που αποδείκνυαν την αθωότητά του είχε προσκομίσει η συνήγορός του κα. Γιάννα Παναγοπούλου και είχε αναδείξει η εφημερίδα «δημοκρατική» της Ρόδου.

Η ίδια εφημερίδα αποκάλυψε σήμερα πως ο πραγματικός δολοφόνος βρίσκεται στη Γερμανία, είναι πακιστανικής καταγωγής και συνελήφθη τον Ιούλιο μετά από κλοπή που έκανε σε κατάστημα. Μάλιστα μετά από έρευνα ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμα του και στην ανάκριση φαίνεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το 2014 την 43χρονη Ρουμάνα.

Ο δε 54χρονος κατηγορούμενος, που άδικα βρέθηκε στη φυλακή, είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2015 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ. Την αθωότητά του αποδεικνύει η ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του Πακιστανού με εκείνα που ελήφθησαν από το μπάνιο στο οποίο βρέθηκε νεκρή από μαχαιρώματα το θύμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter