Αναβάλλεται το debate – Η Διακομματική Επιτροπή δεν κατέληξε σε νέα ημερομηνία

Αναβάλλεται το debate – Η Διακομματική Επιτροπή δεν κατέληξε σε νέα ημερομηνία

Την αναβολή της διεξαγωγής του -προγραμματισμένου για το βράδυ της Πέμπτης- debate των πολιτικών αρχηγών αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή στην έκτακτη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 11 το πρωί.

Η απόφαση ελήφθη μετά το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου και την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους από την υπηρεσιακή κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν ανασταλεί οι κομματικές και προεκλογικές εκδηλώσεις.

O Γ.Γ του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία απόψε το βράδυ. Σημείωσε ότι η ΝΔ πρότεινε σαν εναλλακτική λύση το Σάββατο, με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ να αντιπροτείνουν ως ημέρα διεξαγωγής την Κυριακή.

Από την πλευρά της, η Ελληνική Λύση δεν είχε πρόβλημα με τη διεξαγωγή debate το Σαββατοκύριακο. «Η συνάντηση ολοκληρώθηκε δίχως να υπάρξει προσδιορισμός νέας ημερομηνίας. Οι εκπρόσωποι συμφώνησαν ότι είναι δύσκολη η επιλογή ημερομηνίας από τη Δευτέρα και πέρα», τόνισε ο κ. Σταυριανουδάκης, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό παράθυρο για νέα συνάντηση της Διακομματικής Επιτροπής «σε περίπτωση που αλλάξουν κάποια δεδομένα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter