Ανδρέας Πάτσης: Είμαι πια καθεστώς!

Ανδρέας Πάτσης: Είμαι πια καθεστώς!

Είμαι πια ένας αστός, είμαι πια καθεστώς, που τραγουδούσε ο Κηλαηδόνης. Δεν είναι εξαίρεση, κανονικότητα είναι ο Πάτσης. Ο ίδιος αρπάζει κόκκινα δάνεια, ο γιος είναι επί των κόκκινων δανείων της ΝΔ, η σύζυγος διαθέτει τοπικό κανάλι, ο κουμπάρος Πέτσας τη χρηματοδοτεί, ο Πιερρακάκης του δίνει δουλειές, ο Οικονόμου συγγράφει μαζί του δελτία τύπου και τα ΜΜΕ… μούγκα.

Ξέρατε τους πατέρες του έθνους; Τώρα μην αποστρέφετε το πρόσωπο κι από τους νταβατζήδες του έθνους. Που τους ξέρατε αλλά κάνατε ότι δεν… Τους προαγωγούς και τις μαντάμ, που κρυμμένοι πίσω από το ντουλαμά και τη φουστανέλα, τον Μητσοτάκη και τον Πιερρακάκη, τον Γεραπετρίτη και το απόρρητο, τα ΜΜΕ της συνενοχής, εκδίδουν όχι μόνο επιταγές, αλλά και ψυχές και σώματα κι εσάς και τα παιδιά σας και την πατρίδα. Ιδού ο εκπρόσωπός τους, ο επιβαίνων στο τρίκυκλο της ομάδας αλήθειας, ο άνθρωπος που απάντησε στον Πολάκη ότι πούλησε τη Μακεδονία και διώκει την επιχειρηματικότητα, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ξεμπρόστιασε οριστικά και με ντοκουμέντα: Ο Ανδρέας Πάτσης!

Αγόρασε με 4 εκατομμύρια δάνεια δυστυχισμένων αξίας 63 εκατομμυρίων για να τους πάρει τα μαγαζιά και τα σπίτια. Και ουδείς ξέρει πόθεν έσχε τα 4 μύρια. Και για τα έξοδα κίνησης πήρε μια δουλειά ενός εκατομμυρίου από τον Πιερρακάκη. Και η σύζυγος είχε ένα κανάλι στο οποίο ο σύζυγος έδινε συνεντεύξεις στην ίδια. Και στις απαρχές του πολιτικού του βίου κολλούσε ένσημα προαγωγού στο ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, από όπου προήχθη στην Τράπεζα Πειραιώς του Σάλα, κι από κει στα κόκκινα δάνεια, τον κίτρινο τύπο και τη μαύρη χείρα του Μητσοτάκη. Μια πορεία που σηματοδοτεί την πορεία της έρμης της Ελλάδας στα χέρια των κατά Σημίτη ιδιοκτητών. Οι άλλοι, του Τσίπρα, είναι ενοικιαστές!

Και όχι, μην πέφτετε από τα σύννεφα και σπάσετε κανένα πόδι, Μαξιμαίοι που δεν βρήκατε ικανοποιητικές τις εξηγήσεις του και νοικοκυραίοι που σαλιώνετε την αθωότητά σας στις καφετέριες: Τι πράγματα είναι αυτά! Κατάπιατε το σπίτι του Βολτέρου, τις οφσόρ της πρώτης κυρίας, τα πόθεν έσχες του Νονού, τις απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων, τη Νικολάου και τον Μηταράκη, το τσούρμο που διαγουμίζει τη χώρα. Και τα σκατά του Πάτση τα σκεπάσατε, όταν σας τα κόλλησε στα μούτρα η Δημοκρατία και το Ντοκουμέντο και τα έφερε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιθριδατισμός της διαφθοράς και ωχαδερφισμός τη φθοράς. Εντάξει, μωρέ, κάνουν και καμιά αρπαχτή, αλλά είναι δικοί μας…

Είμαι πια ένας αστός, είμαι πια καθεστώς, που τραγουδούσε ο Κηλαηδόνης. Δεν είναι εξαίρεση, κανονικότητα είναι ο Πάτσης. Ο ίδιος αρπάζει κόκκινα δάνεια, ο γιος είναι επί των κόκκινων δανείων της ΝΔ, η σύζυγος διαθέτει τοπικό κανάλι, ο κουμπάρος Πέτσας τη χρηματοδοτεί, ο Πιερρακάκης του δίνει δουλειές, ο Οικονόμου συγγράφει μαζί του δελτία τύπου και τα ΜΜΕ… μούγκα. Ώσπου ο Μητσοτάκης βλέπει στον καθρέφτη τις πιτσιλιές στο πρόσωπό του, βλέπει κι ότι τις βλέπουμε, και παίρνει το χαρτί υγείας. Έτσι που να είναι βουνό το δίκιο του Πάτση όταν κλαψουρίζει. Αφού μαζί τα τρώγαμε! Καταλάβατε, ή ακόμα είστε κολλημένοι στον Πολάκη που καπνίζει;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter