Ανδρουλάκης από Άρειο Πάγο: Κάναμε το χρέος μας, σειρά της Δικαιοσύνης να κάνει τη δουλειά της (Video)

Ανδρουλάκης από Άρειο Πάγο: Κάναμε το χρέος μας, σειρά της Δικαιοσύνης να κάνει τη δουλειά της (Video)
Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, Δευτέρα 1 Απριλίου 2024. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε διαλεύκανση της υπόθεσης αναφορικά με τις καταγγελίες περί μοντάζ στους διαλόγους των μηχανοδηγών των τρένων που συγκρούστηκαν στα Τέμπη. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε τη Δευτέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά τη «μονταζιέρα» για τα Τέμπη.

«Το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών, την ώρα που οι διασώστες έψαχναν νεκρούς, αγνοούμενους, την ώρα που όλη η ελληνική κοινωνία θρηνούσε γι’ αυτό που είχε συμβεί, κάποιοι είχαν την προτεραιότητα να πάρουν τις επίμαχες συνομιλίες, να τις χαλκεύσουν και να τις διοχετεύσουν σε φιλικά Μέσα με στόχο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης», δήλωσε εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Εμείς κάναμε το χρέος μας απέναντι στον ελληνικό λαό. Καταθέσαμε γι’ αυτή τη νέα αποκάλυψη πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή των Ελλήνων και σήμερα ήρθαμε και καταθέσαμε αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να υπάρξει διερεύνηση της υπόθεσης. Τώρα έχει χρέος η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter