Ανδρουλάκης, Καστανίδης, Σαχινίδης συζητούν στο Δίκτυο Ι.Δ.Ε.Ε.Σ.

Ανδρουλάκης, Καστανίδης, Σαχινίδης συζητούν στο Δίκτυο Ι.Δ.Ε.Ε.Σ.

Με μια συνάντηση «κορυφής» από το χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στις δημόσιες παρεμβάσεις του το Ιδεολογικό Δίκτυο Ελλήνων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (Ι.Δ.Ε.Ε.Σ.). Λίγες ημέρες μετά τη συγκρότησή του ως χώρου διαλόγου για θέματα δημοκρατίας, για μείζονα προβλήματα αλλά και για τις πολιτικές που μπορούν βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών, το Δίκτυο Ι.Δ.Ε.Ε.Σ διοργανώνει την πρώτη του ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Οι αγορές, οι κρίσεις και η απάντηση της σοσιαλδημοκρατίας».

Ομιλητές θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Χάρης Καστανίδης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης και ο Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην Υπουργός Οικονομικών, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης) την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, ώρα 19.00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιδεολογικό Δίκτυο Ελλήνων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (Ι.Δ.Ε.Ε.Σ.) ως χώρος πολιτικού διαλόγου, έχει ιδεολογική αναφορά στον δημοκρατικό σοσιαλισμό. Όπως σημείωνε το documentonews.gr το Δίκτυο το δημιούργησαν νέοι από διάφορους τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας (νομικοί, εκπαιδευτικοί, πολιτικοί επιστήμονες, επιχειρηματίες), «χωρίς μονοσήμαντες κομματικές αντιστοιχίσεις», όπως σημειώνουν, αν και ορισμένοι από αυτούς κινούνται κοντά στο χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και, ευρύτερα της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter