Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ στα τέλη Απριλίου

Ανοίγει ξανά το ΟΑΚΑ στα τέλη Απριλίου

«Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ δόθηκε την Παρασκευή από τον πρόεδρο του ΤΕΕ, πέντε μήνες μετά την απόφαση για λουκέτο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία γνώριζε από το 2020 για τα προβλήματα που επικρατούσαν στο Στάδιο, αλλά φρόντισε να τα κρύψει κάτω από το χαλί κάνοντας φιέστες.

Διαβάστε επίσης: Στέγαστρο «ΟΑΚΑ 2.0»: Από το 2020 γνώριζε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά, έκαναν… φιέστες (Video)

Υπενθυμίζεται ότι μερικούς μήνες πριν ληφθεί η απόφαση για λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγω προβλήματος στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, το Documento είχε πραγματοποιήσει αυτοψία στους χώρους του Σταδίου τον Απρίλιο του 2023, αποκαλύπτοντας την πλήρη κυβερνητική αδιαφορία και τις εικόνες εγκατάλειψης, πίσω από τις φρεσκοβαμμένες πόρτες.

Διαβάστε σχετικά: Εγκατάλειψη και σαπίλα στο «ΟΑΚΑ 2.0»

Στην 3η έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης η οποία παραδόθηκε στον Γιάννη Βρούτση από το ΤΕΕ, επισημαίνεται ότι θα επιτραπεί η πλήρης λειτουργία του Σταδίου «μετά την ολοκλήρωση της αφαίρεσης των πολυκαρβονικών στελεχών και αφού εγκατασταθεί υπερσύγχρονο σύστημα επιτήρησης της στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα», κάτι που υπολογίζεται στα τέλη Απριλίου.

«Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει και 4η Έκθεση των ορισμένων από το ΤΕΕ εμπειρογνωμόνων, μετά την ολοκλήρωση της νέας αποτίμησης και την αλληλεπίδραση με το υπερσύγχρονο σύστημα παρακολούθησης – ενοργάνωσης», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι ανακοινώσεις για την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα σχετικά με την έδρα που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον νικητή του ζευγαριού Άρης – Παναιτωλικός. Πλέον, η επιλογή του Σταδίου φαντάζει ως η πιο πιθανή, εάν συμφωνήσουν οι δύο ΠΑΕ και η Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Το Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα λειτουργεί, αρκεί να φυσάει μέχρι… 6 μποφόρ!

Στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ μεταφέρεται η συναυλία των Rammstein

Σε ιδιώτες τα κλειδιά του ΟΑΚΑ

Αποκάλυψη: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έπαιξε κορώνα-γράμματα τη ζωή 120.000 φιλάθλων στο ΟΑΚΑ (Έγγραφα)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter