Αντώναρος για κυβέρνηση: Δεν είναι σε θέση να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα

Αντώναρος για κυβέρνηση: Δεν είναι σε θέση να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα

Το τραγικό και το ανεύθυνο αλαλούμ που υπάρχει στην κυβέρνηση όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας σχολιάζει με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Αντιμετωπίζει σκωπτικά την καθυστέρηση λήψης μέτρων μετά τη νέα έξαρση της πανδημίας με δικαιολογία το ότι ο πρωθυπουργός ήταν στο εξωτερικό..
«Τον περιμένουν να έρθει από το εξωτερικό μας πληροφορούν με διαρροές. Ναι, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για ποιον λόγο; Μα για να δώσει ως από μηχανής Θεός λύσεις που δεν υπάρχουν; Όταν για εβδομάδες έκανες πως δεν έβλεπες…», σημειώνει.

Σχολιάζοντας την κυβέρνηση αναφέρει πως εάν διακρίνεται για κάτι είναι ότι δεν ξέρει να δρα, να προετοιμάζει να προγραμματίζει, να προλαβαίνει.
« Άπειροι δήθεν ειδικοί που δεν είναι σε θέση να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα αφού ούτε από πολιτική σκαμπάζουν, ούτε τη κοινωνία ξέρουν να αφουγκράζονται, ούτε — οι περισσότεροι — έχουν κάνει μια ουσιαστική δουλειά στη ζωή τους», καταλήγει.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου: 

Συσκέπτονται. Αλλά αποφάσεις, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να είναι σε θέση να πάρουν. Τον περιμένουν να έρθει από το εξωτερικό μας πληροφορούν με διαρροές. Ναι, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για ποιον λόγο; Μα για να δώσει ως από μηχανής Θεός λύσεις που δεν υπάρχουν; Όταν για εβδομάδες έκανες πως δεν εβλεπες…
Το καλοκαίρι έγινε το έλα να δεις. Τα σχολεία άνοιξαν με υπερπλήρεις τάξεις και μηδέν νέες ρυθμίσεις που θα φρέναραν την υπερμετάδοση– αντίθετα πρέπει να αρρωστήσουν δεκάδες για να κλείσει μια τάξη. Στα λεωφορεία και το μετρό επικρατεί το αδιαχώρητο, και μάλιστα με αύξηση της χωρητικότητας. Και μετά φταίει — ποιος άλλος; – η εστίαση.
Τα σημάδια πλήθαιναν εδώ και εβδομάδες. Κρούσματα, διασωληνώσεις και θάνατοι είχαν πάρει ακάθεκτοι την ανηφόρα. Αλλά η κυβέρνηση έκανε πως δεν άκουγε και προσπαθούσε με φίλια ΜΜΕ να υποβαθμίσει το θέμα. Τώρα — με μεγάλη πίεση στην κοινωνία αλλά και στα νοσοκομεία — γύρισαν στην παλιά τακτική: Φταίνε οι πολίτες. Κι όχι το Μαξίμου που τα έκανε μαντάρα.
Αν αυτή η κυβέρνηση διακρίνεται για κάτι, είναι ότι δεν ξέρει να δρα, να προετοιμάζει, να προγραμματίζει, να προλαβαίνει. Άπειροι δήθεν ειδικοί που δεν είναι σε θέση να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα αφού ούτε από πολιτική σκαμπάζουν, ούτε τη κοινωνία ξέρουν να αφουγκράζονται, ούτε — οι περισσότεροι — έχουν κάνει μια ουσιαστική δουλειά στη ζωή τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter